2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱-  صبررا پیشه کن ، نوبت شما نیز خواهد رسید اما دراین راه مشکلاتی وجود دارد که باید با صبر و شک ...

عزیزم منم نیت کردم

علیرضا دوستم داره؟؟ بر میگرده بهم یا همچی تموم شد؟

ازدواج میکنم باهاش؟

عزیزم منم نیت کردم علیرضا دوستم داره؟؟ بر میگرده بهم یا همچی تموم شد؟ ازدواج میکنم باهاش؟

نتیجه تفال :
۱-   اندیشه و فکری مدتها شما را به خود مشغول ساخته بطوری که شبانه روز در صدد جبران آن می باشید و از اینکه در کار فالن کس دخالت کرده اید اظهار ندامت می کنید پس سعی کنید در ار دیگران دخالت نکنید بلکه دیگران را راهنمایی کنید
۲-   خواجه د ربیتهای ۴-۶-۷- به ترتیب فرمای ( ای پارسا از آسیب ما خود را رها کن و دور شو زیرا که این باده قرمز رنگ دل و دین تو را می رباید آنگونه که از حد سوال خارج است ) ( در راه عشق مسائلی وجود دار که حل آن جانفرساست هرکسی در جستن این اسرار قیل و قال به پا م یکند خدا کند که این عربده ه ار انبینی و نشنوی و از آن باز نپرسی )( با خود گفتم از گردش سپهر چگونگی حالش را جویا شوم پاسخ داد که مرا از خود اختیاری نمی باشد و در ردش چوگان قضا و قدر رنجی تحمل می کند که به وصف نمی آید و از آن نتوان پرسید ) حافظ به طور روشن شما را راهنمایی کرده است
۳-   اگر می توانید از این فکر صرف نظر کنید زیرا رنج و تحمل بسیار در پیش دارد و مقدمات آن فراهم نمی باشد پس آنرا به وقت دیگر بسپارید
۴-   اگر نمی توانید از این اندیشه منصرف شوید به یکی زا ماهد متبرکه برودی و نذر کنید
۵-   اوضاع عمومی و زندگی جنابعالی نسبتاً خوبست پس چرا خود را گرفتار افکاری که نتیجه اش رنج و ناراحتی است می کنید
۶-   اگر می خواهید فرزندتان سالم و مبارک بخت به دنیا آید در ۷ شب متوالی از سوره مبارکه هود آیه ۷۱ تا ۱۲ آیه بعد را با معنی و حضور قلب بخوانید و اثر آن را مشاهده کنید
۷-   در محلسی ملاقاتی روی خواهد داد که بنفع شماست خیلی به رایانه توجه دارید بطوریکه افکار شما را به خود مشغول ساخته بهتر است اعتدال را از دست ندهید
عزیزم برای من هم لطفا می گیرید؟ 

نتیجه تفال :
۱-   اندوه وناراحتی جنابعالی برخاسته از تردید و وسواس است زیار اینقدر درباره او غم و غصه خوردن ودر فکر بودنمعنی ندرابلکه باید با سرعت عمل دقت تلاش و بهره گیری اساستادان با تجربه در این راه مصممانه گام برداشت تا شاهد موفقیت را در آغوش بگیرید
۲- بی تابی و بی قراری بای این نیت بی فایده می باشد باید به فکر تهیهمقدمات کامل آن باشیداگر چه خود را با خاطره او دلخوش می کنی اما ادامه این وضع موجب رنجش و تنفر می گرددو خیال بافی تاحقیقت راهی طولانی دارد
۳- به یکی از مشاهدمتبرکه بروید و نذر خود را اداکنید و صدقه بدهید تا گشایش حاصلشود به زودی از او خبری دریافت می کنید یکی از عزیزان بیماراست برا ی او شربت گلاب و بید مشک بسیار نافع می باشد
۵- رنگ قهوه ای یا نارنجی رابرایتان پیشنهادمی کنم که علاوه بر جذابیت به شما نیرو و نشاط برای فعالیت می دهد و ازتحرکات عصبی جلوگیری می کند
۶-از طریق امواج رایانه و اینترنت مکاتباتی در جریان است یا قرار می گیردو علاقه ای حاصل می شود ولی سود آور نمی باشد بهتر است تنها تفریح باشد و زیاد جدی نگیرید

نتیجه تفال : ۱-   اندیشه و فکری مدتها شما را به خود مشغول ساخته بطوری که شبانه روز در صدد ج ...

مننونم مهربون🌹🌱

اکه ممکنه این نیت روهم برام بگیر

حامد بهم علاقه مند شده؟ میاد سمتم؟