2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8365 بازدید | 289 پست
ن ندیدم

ایدیش اینه   ‍akhaaaakh ‍ 

@رومی ایشون بهم توهین کردن ‍

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

ن ندیدم

یه اسکیرین دیگ هم هست از بی تربیت بودنشون

بزارم؟  حساب کاربری دیگ ام رو داشتم چون اون و که اومدم مسدود شده بود

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال داره بهت تذکر بدن تعلیقت کنن برای نی نی یار بفرست

چجوری بفرستم

یوسیییییییییی شب برات جام شراب اماده کردم  پوتیفار رفته دشت    

جووون یه جام شرابمون نشه؟🍷😎😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
جووون یه جام شرابمون نشه؟🍷😎😂

پوتیفار نیست 

برایت لباس گیپوری میپوشم با دامان کوتاه و سبک

تا در باد وزش دستانت منحل شوم  

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

پوتیفار نیست  برایت لباس گیپوری میپوشم با دامان کوتاه و سبک تا در باد وزش دستانت منحل شوم &nb ...

دهنتوووو 🤣🤣🤣🤣

یعنی انقد خسته ام له له شدم انقد کار کردم امروز تازه پریودم هستم اصن یه وضع کثافتی ام 😭😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
دهنتوووو 🤣🤣🤣🤣 یعنی انقد خسته ام له له شدم انقد کار کردم امروز تازه پریودم هستم اصن یه وضع کث ...

اگه نی نی حامله بودی پریود نبودی بلو بمیلللللللللللللل

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد