2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8365 بازدید | 289 پست
نه فقط نی نی یار شب خیلیییی خوب رسیدگی میکنه شب که شد تگ کن دهن همه سرویس میشه

😅😂دقیقا به خودشونم گفتم

به روش سامورایی طرفو محو میکنه از زمین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاربر کلئوپاترا دیگه

خب من فقط هویتمو عوض کردم 

دیگه تاپیک الکی نزدم ! یا نگفتم که نامزد دارم 

فقط بخاطر اینکه همه چیو میگفتم بخاطر این بود 

اسممو 

مکانمو عوض میکردم که کسی مشکوک نشه 

الان چون دیگه تاپیکام هیچی نیست 

من دیگه چیزی نیاز نمیبینم که مخفی کنم 

من فقط اسممو و هویت مو تغییر دادم 

شما شاید ترس شناسایی ندارید اما من دارم 

هرکسم پرسید واقعیتشو گفتم و گفت راست میگی و بهترین حالت کردی 

اینجا خیلی ها اسمشونو و مکانشون تغییر دادن 

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

دروغ گو و متوهمه پس

اره  دقیقا 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

به منم میگه تو منو یکجا تگ کردی که داشتن پشت سرم بد میگفتن  گفتم من جز دوستام کسیو تگ نمیکنم ی ...

اینجا یه گل نازنین هست چی هست اون عکس یکیو میزاره اما نمیدونم کی

دروغگو زیاد یکیش همین پربازدید کنیز رضا 

کنیزرضا چرا دروغه خیلی تاپیک باحالی بود

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
اون روز باهات حرف میخواستم بزنم گفتی که با شما حرفی ندارم    

کجا؟یادم نمیاددد دختر کی بوده؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

افرین خیلیم خوبه .  اتفاقا تاپیکاتو میبینم همیشه متن و اینا

دورت بگردم گلم

خیلیم خوب شد گفتی تفکرات ذهنی اتو امیدوام نسبت به من تغییر داده شد