2777
2789
عنوان

بارداری و بهداشت

162 بازدید | 17 پست

خانوما اگه توی بارداری نریم بهداشت، بعد بدنیا اومدن بچه واکسن نمیزنن؟

من باردارم و بهداشت میرم ولی خیلی اذیت میکنن و گیر الکی میدن و تصمیم گرفتم دیگه نرم و از طرفی هم از این‌ نگرانم ک واکسن بچه رو نزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزنن وظیفه شونه فقط یه کم ناز میکنن چرا نیومدی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من کل جلسه هاشو رفتم چرا اذیت میکنن وزنتو میگیره فشارتو نگاه میکنه ضربان قلب بچه خوبه کلا بری بهتره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

من کل جلسه هاشو رفتم چرا اذیت میکنن وزنتو میگیره فشارتو نگاه میکنه ضربان قلب بچه خوبه کلا بری بهتره& ...

خب همینارو دکتر هم انجام میده

بهداشت بیشتر میخاد آمارش رو ببر بالا، من شاغل هستم سخته هی هم دکتر خودم برم هم بهداشت هم کلاس هاشون

چرا اذیت کنن ؟!

والا هیچ کاری انجام نمیدن

میگن برو تو ترارو وزنو میگیرن

با فشار

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷