بهش هرروز نوشیدنی طبیعی میدم خوراکی های سالم میزارم براش بعد یک هفته میاد اعتراف میکنه با دوستم زنگ تفریح نوشمک خریدیم خوردیم...من بااین بچه چه کنم؟آخه گل بگیرن اون مدرسه رو نوشمک که همش رنگه میفروشه...من بهش پول نمیدم دوستش براش میخره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مامان من مارو میکشت یخمک میخریدم من اولین بار بعد ازدواج خوردم
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
ببین اون نوشمک از خوراکیای تو بیشتر بهش میچسبه ...پس سخت نگیر و نزار ازت پنهانکاری کنه
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منی که از بچگی نوشمک خوردم و الآنم میخورم همراه یخمکش چه ضرری برام رسیده آخه توروخدا بزار بچگی کنه اون وقتی بزرگ شد یادش نمیمونه که تو میخواستی بهش آسیب نرسه اون فقط یادش میمونه که نزاشتی بچگی کنه