2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825334 بازدید | 90821 پست
سلام خوبی؟ چه خبر؟ چه میکنی؟

سلام عزیزوم. خوبم. شکرخدا. زندگی معمولی. شما چطوری؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خاکشیر رو خیلی وقته مصرف میکنم گل مغربی هم ده روز مصرف میکنم،روغن بادام و ابزن رو سه چهار روزه مص ...

عزیزم آب زن بیشتر برای نرمیه یا باز شدن؟

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنونم رهاجان😚 بچه ها چ روز پرکاری داشتیم ماشاالله. منم دکتر بودم. خخخخخ  ولی خب میدونم خ ...

عزیزم طبق تجربه بچه ها و خانم صابریان استفاده از شکم بند خووبه و بهتره استفاده بشه.

هر چند خودم استفاده نکردم.

ورزشم به نظرم همون پیاده روی کفایت میکنه حالا دلت خواست حرکات یوگا و کششی هم میتونی انجام بدی.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنونم رهاجان😚 بچه ها چ روز پرکاری داشتیم ماشاالله. منم دکتر بودم. خخخخخ  ولی خب میدونم خ ...

زهرا اول از همه بهت بگم که منم امروز دکتر رفتم و الحمدلله تکنیک میز اتو یا سرازیری قبر جواب داده بود! فقط به دختر داییت [البته  اگه اشتباه نکنم] بگو که زودتر شروع کنه چون بعد ۳۴هفته خیلی سخته چرخیدنش

بعدم این که دکتر من واسه بچه اولم میگفت از سه ماهه سوم ببند و منم فقط موقع خواب درمیارم شکم بندو. به طور قطعی و حتمی هم بهت میگم که بستن شکم بند هم ورزش کردن رو راحت تر میکنه هم درد کمر رو کم میکنه

ورزشایی مثل یوگا رو از حدود۱۶هفتگی اگه منع پزشکی نباشه میشه انجام داد، ولی ورزشای تخصصی زایمان آسون که لگن رو باز میکنه باید حتما بعد ۳۵ انجام داد چون مداومتش خطر سقط و زایمان زودرس داره

هیچ کاری نیاز نیست. همه چی خوبه بنظر من. مگه سابقه بالا بودن وزن جنین داشتی؟

نه جثه خودمو شوهرم ریزه.یعنی قد بلند و چهار شونه و هیکلی نیستیم.

دخترم تو ۴۰ هفته و ۳ روز ۳۱۵۰ زایمان کردم.

ولی اینو از همون سونو ۳۰ هفته وزنش بالا بود .

تو چه تدابیری داشتی اصلا وزن اضافه نکردی؟

یعنی هییچ تغییری تو برنامه غذاییم ندم.

اگه هفته ای ۲۰۰ وزن اضافه کنه و منم دو هفته دیگه زایمان کنم میشه ۳۷۰۰.

خب زیاد میشه دیگه😥😥😥😥

سلام عزیزوم. خوبم. شکرخدا. زندگی معمولی. شما چطوری؟

الحمدلله

منم میگذرونم

یکسری چله ها رو شروع کردم

ولی ورزش نمیتونم. یکم پیاده روی میکنم زیر شکمم و مثانه ام درد میگیره.. کلا مثانه ام خیلی تحت فشاره.. زودم خسته میشم شدید! نمیدونم موقعیتم چطوره! میترسم این دردها خوب نباشه و باعث زایمان زودرس بشه

دوستان دکترم معاینه کرد.خییلی رااحت بود.اصلا دردی نداشتم. از لگنم خییلی تعریف کرد. گفتم خانم دکتر ...

خب خداروشکر

چه جالب دکتر منم دکتر رجائی معاینه کرد اصلا درد نداشت گفت لگنت خوبه ولی سر بچه بالاس ،انگار همه دکترا اینو میگن🤔

دکتر رجائی به من نگفت رحمت خلفیه،خانن صابریان گفتن رحمت خلفیه ،به نظرم دیگه نرم برا معاینه پیش خانم صابریان ،بخاد دهانه رحم باز بشه میشه دیگه هر روز معاینه رفتن نداره که نظرتون چیه دوستان؟

البته دوشنبه هم دکتر رجائی نوبت دارم 

به خانم صابریان گفتم چرا خلفیه ایشون گفتن اکثرا دهانه رحمشون خلفیه اینم برام جالب بود

اگه میتونی و ضعف نمیکنی کلا برنج و نون نخور. هم لینت مزاجت زیادتر میشه هم الکی اضافه نمیکنی

فکر کنم باید همین کارو کنم😥

اخه مشکل اینه کلا سیر نمیشم انگار.

هر چی میخورم نه حجم معده ام پر میشه نه اشتهام کم.

قشنگ مثل قبل شایدم بیشتر میتونم غذا بخورم.

کاش این جوری بودم که حجم معده ام فوری پر میشد

نه ورزش هارو انجام بده. منظورم اینه بخاطر وزن نزنی تو فاز فشار زیاد. من از هفته ۳۸ ترمز رو میکشم. هر ...

ترمز رژیم غذایی رو میکشی؟🤔

نه ورزش هارو انجام بده. منظورم اینه بخاطر وزن نزنی تو فاز فشار زیاد. من از هفته ۳۸ ترمز رو میکشم. هر ...

ترمز رژیم غذایی رو میکشی؟🤔