2789
عنوان

کیا از خانواده شون کینه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 32 پست
منم همین گرفتاری دارم حتی یه تحقیقات ساده نکردن اگه حیوونم بودم نباید اینطوری حیفم میکردن با این شیط ...

دقیقا

خودشون رو کامل کنار میکشن

تو میمونی و یه دنیا غم

حتی تو متاهلی هم شانس نیوردیم

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانواده باید نقش راهنما رو داشته باشن.یه حاده رو در نظر بگیر که پر از تابلوه.خانواده نقش تابلو رو دا ...

خب اره

ولی رد کردنش دست توعه اونا بزرگ سر سفره عقد نمیشوننت بنشوننم بگو نمیخوام آدم که بی زبون نیست

دریای نور قلبی پر شور در انتظار ..

خب اره ولی رد کردنش دست توعه اونا بزرگ سر سفره عقد نمیشوننت بنشوننم بگو نمیخوام آدم که بی زبون نیست

فک میکنی نگفتم

مریض شدم از غصه افتادم تو خونه

ولی کار خودشونو کردن

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

من متنفرم ازشون با تمام وجودمکاش میشد جدا شم ازشون

به زور بهشون زنگ میزنم

هیچ وابستگی بهشون ندارم

ولی احترامشون دارم

دلم میخواد یبار بگم چه بلایی سرم آوردن.ولی پیرن.میترسم

همیشه نقش یه آدم خوشبخت رو بازی کردم

الان چیزیه که گذشت شاید قسمت تو همین بود به همینی که داری قانع شو سعی کن بسازیش زندگیتو

پذیرفتم.چون راهی ندارم دوتا بچه دارم

پدرومادرم ادمای بی نقص زندگیم بودن و هستن

روح پدرم شاد و خدا عمربابرکت به مادرم بده...دوتاشون عاقل و فهیم فامیل بودن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پدرومادرم ادمای بی نقص زندگیم بودن و هستنروح پدرم شاد و خدا عمربابرکت به مادرم بده...دوتاشون عاقل و ...

روح پدرت شاد

خدا سلامتی بده به مادرت

روح پدرت شادخدا سلامتی بده به مادرت

ممنون مهربونم💕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من مامانمو به زور داده بودن به بابام

یه عمر بی توجهی و خیانت دید و پدربزرگم هی میگف بشین زندگیتو کن همه ارزوی شوهر تحصیل کرده پولدار دارن زندگی خودش جوونیش به باد رفت با منم همینکارو کرد