2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1825334 بازدید | 90821 پست

راستی بچه ها من از یک دکتر, غیرحضوری پرسیدم, گفت ویبک انجام میده. تو بیمارستان محلاتی، شهریار, نورنجات، بهبود، شفا و امام سجاد زایمان انجام میده.

اسمشون دکتر نیاز هادی هست 

اینو برای تبریزیا گفتم

و اما برای بقیه دوستان اگه دوست دارید برید پیشو ببینید، کلی عکس بچه گوگولی و مطالب بارداری زایمان داره

dr.niazhadi

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فکر کنم باید همین کارو کنم😥 اخه مشکل اینه کلا سیر نمیشم انگار. هر چی میخورم نه حجم معده ام پر میش ...

اگه همه ش  حالت گرسنگی و دل ضعفه داری، عناب بخور بعنوان میان وعده

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
چون مشخص نیست که بچه قراره شیشه بگیره یا نه، یا شیردوش لازم بشه یا نه من نمیگیرم!  فقط یه شیشه ...

چقد من از شیشه شیر و مخصوصا پستونک بدم میاد

شیشه شیرو که مجبور شدم به بچه اولم بدم، ولی در مورد پستونک، مادرشوهرم اینا اصرار زیادی روش داشتن ولی زیربار نرفتم حتی شوهرمو تحریک کردن خرید منم گفتم نمیگیره درمیاره از دهنش و گذاشتم کنار

و یچیز دیگه اصرار زیادی به دادن چای و آب قند داشتن 

شما چای و اب قند به بچه هاتون دادید؟ از کی؟ پسر من الانشم به چای علاقه نداره هرازگاهی چای شیرین فقط برای صبحونه میخوره. بخاطر دندوناش و کمخونی دوست نداشتم به چای و قند علاقه مند بشه خداروشکر فعلا تا حالا دندوناش کاملا سالم بوده، درحالی که دوتا از بچه های خانواده همسر که تقریبا یک سال کوچکتر از پسرم هستن، دندوناشون خیلی خراب شده و هردو به چای و قند خیلی علاقه دارن، هردو پستونک استفاده کردن، و هردو مادراشون زیاد به مسواک زدن اهمیت نمیدن حتی تعجب کردن وقتی شنیدن من از زیر یک سال برای پسرم مسواک میزدم

آففففرین به تلاش و همتت!     می بینی اون برنامه ریزی و تلاش مستمر چه قدر کیف داره!؟   ...

سلام عزیزم خیلی عالی و به موقع بود.متاسفانه زردی داره ولی فعلا تو سرو گردنه.چقدر حد مجاز قطره بیلی ناستر هست؟؟ داروخانه گفته ۵ قطره صبح و ۵ قطره شب.روغن زرد دادم.به نظرت کدو مسما رو بدم ؟؟که زیاد نشه

همین که سر میزنی بهمون ممنونتیم. انشالله اوضاع یه کم بهتر شد بیا سر فرصت توضیح بده برامون. چرا وقت ...

آخه فاصله بین دردها آنقدر نبود که ورزش کنم و به نظرم این فاصله برا تجدید قوا و انرژی برای درد بعدیه.من بین دردها هم نفس می‌کشیدم تا درد که میاد بتونم تحمل کنم.

چه جالب!

من امروز صبح که بیدار شدم و تاریخ رو از تو گوشیم نگاه کردم، تا دیدم امروز شنبه 8 خرداد هست، گفتم وای من امروز چه کار داشتم!؟ انگار یه  کار مهم داشتم و یادم رفته بود

بعد یادم افتاد تازیخ دکتر و سونو رهاست!!! انقد که تو تاپیک گفته بود قراره 8م برم دکتر و سونو!!!  

حالا هم که اومدم دیدم رها و محمدصادق-زینب و زهرا و متین همگی امروز رفتن دکتر!!!   تازه فهمدیم چرا صبح استرس داشتم!!  

الحمدلله که وضعیتتون خوبه خیلی خوشحال شدم برای همه تون.  

یه سری حرف داشتم دیدم بقیه تو پیام ها گفتن، دیگه من سرتونو دردنمیارم!

خدا یار و نگهدارتون باشه

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
اگر نوک سینه ت زخم شد پماد شقاق سینه مَس استفاده کن (اگر از داروخانه ها پیدا نکردی دیجی کالا هم دار ...

فیروزه جان واقعا انگار این جا پیش من بودیاااا تمام این مطالب که گفتی من درگیرشم و به راهنمایی های خوبت نیاز داشتم.واقعا عالی بود.خدا خیرت بده که هنوز به تایپیک سر میزنی و تجربیاتت رو میگی..

سلام عزیزم خیلی عالی و به موقع بود.متاسفانه زردی داره ولی فعلا تو سرو گردنه.چقدر حد مجاز قطره بیلی ن ...

این دستورو دکتر اختری به من داد. خودت یه قاشق غذاخوری شیرخشت رو بریز تو یه لیوان آب بذار بجوشه و نصف شه، یه قاشق غذاخوری ترنجبین رو هم بریز تو یه لیوان آب بذار بجوشه و نصف شه، بعد اینا رو باهم قاطی کن در طول روز جرعه جرعه بخور

بچه رو هم زیاد توی آفتاب بذار

اخه گوشت و بادوم جز مواد مقویه قصد ندارم خیلی کم کنم چون مکملم نمیخورم. اون سه تا دیگه باید خییلی م ...

این دوتارو من مطمین نیستم تو نی نی سایت دیدم نوشتن گفتم بگم، بنظر خودمم حداقل بادوم رو دوست ندارم حذف کنم

نوستالوژیم اینه درد توی کمر رو حس کنم چون همه دردام توی شکم بوده تو دو تا زایمانم. احساس میکنم خیلی ...

ان شالله که بهتر ینها برات اتفاق بیفته..و برای همه ی بچه های تایپیک

سلام عزیزم خیلی عالی و به موقع بود.متاسفانه زردی داره ولی فعلا تو سرو گردنه.چقدر حد مجاز قطره بیلی ن ...

ای واای کاشکی زودتر گفته بودم بهت که زرد نمیشد  

نه بابا دوز مصرفیشرو روی شیشه ش نوشته دقیق یادم نیست. فککنم نوشته بود سه بار در روز.تعداد قطره هاشم  3-5 برابر وزن بچه.

ینی اگر 3  کیلو هست، 9-15 قطره 

قسمت آخر پیامتو متوجه نشدم

فیروزه جان واقعا انگار این جا پیش من بودیاااا تمام این مطالب که گفتی من درگیرشم و به راهنمایی های خو ...

جدی؟!! الحمدللله   فککنم بخاطر این که قبلش علاوه بر تاپیک، تو پیامم با هم ارتباط داشتیم همه ش دلم پیشته!!

خوشحالم که به دردت خورده، اگر بازکمکی ازم برمیومد بگو حتما  

چقد من از شیشه شیر و مخصوصا پستونک بدم میاد شیشه شیرو که مجبور شدم به بچه اولم بدم، ولی در مورد پست ...

آخه چایی هم خاصیت داره به بچه بدی؟! یا مثلا خوبه بهش پستونک بدی دیگه سینه نگیره؟ یا مثلا آب قند بدی که چی بشه؟ فقط شیر مادر تا ۶ماهگی بهترین غذا و دوای بچس هیچی دیگم نمیخواد.

مسواکم خیلی خوب کردی زدی. از لحظه ای که اولین دندون بچه نیش میزنه حتما باید واسش مسواک زد بعد قطره آهن هم با دستمال نخی دندونشو تمیز کرد. هم دندونش سیاه نمیشه، هم نمیپوسه، هم دندونای اصلیش بهتر میشن

کتاب دندان های کودک من از انتشارات مهرسا

بله گلپایگانی بودم از بیمارستان راضی نبودم ۳۹ فته و ۳ روز بودم.  اتفاقا از دکترم پرسیدم نکنه ...

عزیزم ممنون که جواب دادی

من تجربیات مامانایی که موفق به وی بک شدند رو تو تاپیکی که ادرسش تو امضامه دارم جمعاوری می کنم تا بقیه استفاده کنن

اگر میشه به صورت تیتروار کارایی که تو بارداریبرای زایمان طبیعیتانجام دادی رو هم برامون بگو