2777
2789

زیر20سال واقعن زوده پشیمون نیستماحالابماندکه گاهی زد وخورد داریم 

ولی بااین حال درسموادامه دادم و22سالگی بچه اولموباردارشدم به خواست خودم شوهرم میگفت عجله ای نیست بزار ده سال از ازدواجمون بگذره بعد 

ازلحاظ عقلی خیلی پخته نبودم سبکسرم نبودم خیلی معمولی 

همیشه میگم ریشه بعضی اختلافام باشوهرم تواینه که اونجورکه بایدشروع نکردم یعنی بلدنبودم وگرنه میشدشوهربهتری از توش درآورد 

ولی خب خیلیابودن توسن منکه عقلشون کامل تربوده خب اوناخونواده قوی تری داشتن 

بازم بااین حال میگم خودم تصمیم گرفتم وپای تصمیمم همه جوره وایسادم تا الآن 

اوووم باشوهرمم5سال ونیم اختلاف سنیمه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی 

زیاد خودت رو با حرف های بقیه رنج نده 

همه که مثل هم نیستند 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

تو همین سایت خانم های 30 ساله ای هستن که با سیاست نداشتن هاشون گند زدن به زندگی شون

مطمئنا شما همه تلاشت رو کردی😍و این قابل تقدیره... 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
خوشبخت بشی  زیاد خودت رو با حرف های بقیه رنج نده  همه که مثل هم نیستند

نه بابا از این اخلاقاندارم که باحرفای بقیه اذیت بشم حرفای بقیه روقسمت خوب وکاربردیشوفقط کات میکنم

منم ۱۵ ازدواج کردم ۱۶ باردار شدم الانم ۷ ساله از زندگیم میگذره به شدت راضیم دانشنجوئم هستم

نه من4سال بعدازعروسیم تازه اقدام کردم واسه بچه دارشدن تقریبا آخرای درسم بود

نه بابا از این اخلاقاندارم که باحرفای بقیه اذیت بشم حرفای بقیه روقسمت خوب وکاربردیشوفقط کات میکنم

خیلی خوبه 

لطفاً دعا کن برای منم یک آدم خوب سر راهم قرار بگیره 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خیلی خوبه  لطفاً دعا کن برای منم یک آدم خوب سر راهم قرار بگیره

ایشالله عزیزم البته من اون موقع بیشترخشگلی واخلاق  برام مهم بود شغلشم مناسب بود ولی بدددخوردیم به گرونی یهویی فهمیدم پولم نقش زیادی داره توزندگی