فاطمه کدوم شهر زندگی میکنی به داعش بگیم به سر به شما بزنه دوست داری شهید بشی😉😉😉
ن دیگه داعش نه.
مثلا دانشمند هسته ای باشم بعدش بیان منو بکشن.معروف بشم😆😆
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
من تازه ک عقد کرده بودیم به شوهرم گفتم وقتی مردم یه روضه برام بذاره ک توی روضه میگه: امشب پرستوی علی از آشیان پر میکشد😭😭😭
بیچاره کلی اشک ریخت.
مریض هم خودتونین😆😆😆
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
به نظر من مرگ یه نعمته نمیدونم چرا تصورم از مرگ اینه
خوش ب حالت.من اینقد از مرگ و قبر وحشت دارم ک وقتی بهش فک میکنم تا حد سکته میرم
تنها آرزوی این روزای من مرگه دلم میخواد بمیرم. دوست دارم هر جور که خدا بخواد من بمیرم فقط بمیرم
خدا نکنه عزیزم
شما که تازه مامان شدی، چرا اخه؟
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.