2777
2789
عنوان

دوست دارین مرگتون چه جوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 103 پست

قبل از پير شدن و زمين گير شدنم باشه و اينكه بچه هام ب سروسامون رسيده باشن خيلي اروم و بي هيچ دردسري 

ولي همش احساس ميكنم با ي تصادف وحشتناك ميميرم😔😔😔

خداااايا شكرت🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه دوست داشتم بر اثر گازگرفتگی بمیرم.

نه دردی، نه ناراحتی. راحت. 

ولی هیچوقت بخاری گازی نداشتیم.

تو خونه ها هم که همه رادیاتور شده.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من همیشه دوست داشتم بر اثر گازگرفتگی بمیرم. نه دردی، نه ناراحتی. راحت.  ولی هیچوقت بخاری گازی ...

وای خدا مردم از خنده😂😂😂

عاشق استدلالت شدم عزیزم

من دوست دارم تا بچه هام کوچیکن نمیرم، بچه هام بی مادر میشن😥

عمه ی من در حالی فوت شد که دیگه یه جای سالم تو بدنش نبود، قند و فشار و قلب و کلیه و دیالیز و دیگه آخر سر سکته مغزی... ۱۷ سال با انواع بیماری دست و پنجه نرم کرد، اینجوری دوست ندارم

خدا خیلی مهربون تر از اونی که ما فکرشو میکنیم 

مارو ترسوندن فقط وقتی خدا خودش میگه محبتی که مادر به فرزندش داره ذره ای از محبت من به بندمه پس مطمئن باشید مردن سخت نیست البته من خودم از قبر میترسم فقط از مرگ نمیترسم

من دوست دارم تا بچه هام کوچیکن نمیرم، بچه هام بی مادر میشن😥 عمه ی من در حالی فوت شد که دیگه یه جای ...

وای بیچاره هم خودش چقدر زجر کشیده هم اطرافیانش

خدا رحمتش کنه

😭😭😭😭یاد عموی عزیزم افتادم بیچاره سرطان خون داشت 9 ماه زجر کشید هرروز ارزوی مرگ میکرد ولی لحظه اخر دستمو گرفت گفت میگن میمیری راحت میشیا نزدیکش ک میشی خیلی سخته الهی بمیرم عموم 40 سالش بود پسرش هم سن منه...هیچی اززندگیش نفهمید😭😭😭دلم میخواد راحت بمیرم

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
😦😦😦😨😨😨

نه باحال بود یه جاهایی خودم اضاف میکردم میگفتم میگفتم بگو سرور من تاج سر من زحمت کش مظلوم خدایاهمسرمان

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
وای بیچاره هم خودش چقدر زجر کشیده هم اطرافیانش خدا رحمتش کنه

بله همینطوره، شوهرش براش همه کار کرد...حتی بهش کلیه اهدا کرد، اون کلیه تا ۱۰ سال براش کار کرد از بعد از اون دیالیز شروع شد...

خدا رحمت کنه رفتگانتون رو

من از خدا خواستم بعد از 120سال زندگی با عشق و ارامش زمانی که همه ی گناهانم رو پاک کردم و بنده ی مخلص خدا شدم من و همسرم رو همزمان باهم وبدون زجر و مریضی از دنیا به بهشت جاویدان ببره.همیشه بهش میگم تا پاکم نکردی از دنیا نبرم ولی وقتی بردی حسرت به دل نباشم و عمر طولانی کرده باشم و همراه با حامدم باشم.همراه با همسر مهربانم

خدایا سربلندم کن