بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
من دوست دارم تا بچه هام کوچیکن نمیرم، بچه هام بی مادر میشن😥
عمه ی من در حالی فوت شد که دیگه یه جای سالم تو بدنش نبود، قند و فشار و قلب و کلیه و دیالیز و دیگه آخر سر سکته مغزی... ۱۷ سال با انواع بیماری دست و پنجه نرم کرد، اینجوری دوست ندارم
مارو ترسوندن فقط وقتی خدا خودش میگه محبتی که مادر به فرزندش داره ذره ای از محبت من به بندمه پس مطمئن باشید مردن سخت نیست البته من خودم از قبر میترسم فقط از مرگ نمیترسم
من از خدا خواستم بعد از 120سال زندگی با عشق و ارامش زمانی که همه ی گناهانم رو پاک کردم و بنده ی مخلص خدا شدم من و همسرم رو همزمان باهم وبدون زجر و مریضی از دنیا به بهشت جاویدان ببره.همیشه بهش میگم تا پاکم نکردی از دنیا نبرم ولی وقتی بردی حسرت به دل نباشم و عمر طولانی کرده باشم و همراه با حامدم باشم.همراه با همسر مهربانم