2777
2789
عنوان

دوست دارین مرگتون چه جوری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 103 پست

نمیدونم ولی دوس دارم وقتی مردم تونسته باشم به درصد زیادی از خواسته ها و علایقم برسم

دوس دارم از بودن تو این دنیا نهایت لذتو برده باشم و بعد با خیال راحت سرمو بزارم زمین😁

یه چند دقیقه قبلشم خبردار شم کارت حافطه گوشیمو بسوزونم😅

از بیماری هم دوس ندارم بمیرم

دوس دارم وقتی مردم بجای روضه خونی ومداحی اهنک سلام اخر احسان خواجه امیری رو برام پخش کنن

و بعدش اهنگ دروغه مازیار فلاحی😣

همه میگن که تو رفتی

همه میگن که تو مُردی

همه میگن که تنت رو به فرشته ها سپردی

دروغهههههههههههه😭

چقد خودمو تحویل گرفتم😰

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم ی تبه بد کنم ی شبی ک همه ی خانوادمم کنارم باشن بعد بدونم ک قراره بمیرم بعد تو تبه شدید ب ...

فکر اینکه قراره بمیری خیلی دردناک تره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من دوس دارم تو دریا غرق بشم خیلی رمانتیکه شوهرم هر سری میری دریا بگه  درررررریااااااا اولین ع ...

دور از جون ولی رمانتیک تره بگه دریاااا آخرین عشقمو بردی. بگه اولی ممکنه دومی بیاد جاش  

در حالی که رو تراس ویلام که رو به دریاست نشستم ..یاد خنک میوزه،،عشقم بغلم نشسته ...یه ظرف توت فرنگی جلومه ، یه گیلاس شراب رزه ....به صدای مرغای دریایی گوش میدم و ...خدافس  

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
در حالی که رو تراس ویلام که رو به دریاست نشستم ..یاد خنک میوزه،،عشقم بغلم نشسته ...یه ظرف توت فرنگی ...

این طوری دلت میاد همه راببوسی و بزاری کنار و بری  

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
در حالی که رو تراس ویلام که رو به دریاست نشستم ..یاد خنک میوزه،،عشقم بغلم نشسته ...یه ظرف توت فرنگی ...

این بیشتر شد شبیه فیلمای ترکی😐😐

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
دور از جون ولی رمانتیک تره بگه دریاااا آخرین عشقمو بردی. بگه اولی ممکنه دومی بیاد جاش    

به شوهرم گفتم اگر خدایی نکرده من بمیرم بری زن بگیری روحم دست از سرت برنمیداره😈😈😈😂😂😂گفتم پدرتو در میارم