2777
2789

بچه ها تاپیک پربازدید رو که دیدم منم داستان زندگی یکی از آشناهامون یادم‌ اومد گفتم اینجا براتون بگم 

تنها خواهشم اینکه بی احترامی و توهین نکنید لطفا🙏

اگر هستید اعلام کنید تا بزارم

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داستان زندگی یه خانوم از آشناهای دور ما هستش
این خانوم از یه شهر غریب میان و با یه نفر ازدواج میکنن و دوتا دختر و یه پسر به دنیا میارن
شوهرشم اوضاع مالیش زیاد خوب نبوده ولی خانوم خیلی سازگاری بودن و خودشون کار میکردن و زندگی نسبتا معمولی داشتن

این زن همسایه گذشته زیاد خوبی نداشته و قبلا چند بار ازدواج کرده بود ولی ایشون چون تو اون شهر غریب بود از این موضوع اطلاع نداشت..

تو این رفت و آمدا و صمیمی شدن ها زن همسایه به فکر تور کردن شوهر این خانوم میفته و وقتی میرفته خونشون از قصد لباس های بدن‌ نما و نازک میپوشیده تا بتونه مخشو بزنه