2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر

351 بازدید | 31 پست

الان ۴ساله که با خانواده شوهرم یکجا زندگی میکنم بزررررگترین اشتباه زندگیم قبول کردن زندگی باهاشون بود

ازدواج سنتی داشتم ۱۸سالم بود گفتم خوب چه ایرادی داره یکی هم پیدا نشد بهم بگه قبول نکنم

خیلیییی پشیمونم

تازه از وقتی بچه دار شدم مشکلاتم صدبرابر شده دخالتاشون زیاد تر شده،چرا شیرخشک میدی،چرا مای بیبی میکنی،خوابش نمیاد چرا میخابونی

بخدا دیگه دارم دیوونه میشم

طبقه بالاشونیم ولی مستقل نیستیم صب که بیدار میشیم باید بریم باهاشون صبحانه بخوریم بعد مث حمال کارای خونشو بکنم نهار بپزم،شام بپزم،بشورم بسابم

یه روز دیر بیدار بشم و ننش دو سه تا کار انجام بده تا شب باید اخم و تخم و قیافه گرفتنای خودشو شوهرشو تحمل کنم شوهرمم بیاد شروع میکنه فلاااان کارو کردم بهمان کارو کردم

خونه مامانم اینا میرم باید بهشون بگمو ازشون اجازه بگیرم،با شوهرم دوتایی بخایم بریم بیرون باید تعارف کنیم که بخدااا فقط یه بار میگم میبینم رف نشس جلو ماشین،تعارفم نکنیم بریم بیاییم قیافه میگیره قهر میکنه حالا بیا و تحمل کن

شوهرمم به هیییچ وجه حاضر نیس جدا بشه یعنی حاضره منو طلاق بده از بچش بگذره از ننه باباش نه،میگه دوتا پیرمرد پیرزنو کجا ول کنم برم،بجز شوهر من ۵تا دختر دارن و یه پسر دیگه،اون پسره جدا شده رفته با زنش پی عشق و حالشون من موندم و هزاااار تا بدبختی

خواهرانه بهتون میگم ازتون خواهش میکنم اگه دارین ازدواج میکنین به هیییچ عنوان قبول نکنین من ۲۳ سالمه ولی روحیم ۸۰سالشه😮‍💨

ببخشید زیاد شد🥺

واقعا سخته درک میکنم ..ما با اینکه یجا نیستیم اما همین ک تو ی شهر هستیم باهم بازم اذیتم ...ی حرکت جدی بزن اسی اگه خانوادت پشتتن از طریق اونا وارد شو

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تمام وجود درکت میکنم.چون شرایطم مثل شماست.😮‍💨

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بله واقعا سخته . من ماهی ی بار مادر شوهرم میدیدم از دخالتاش تو بچه داریم خسته میشدم حتی به لباس بچه رنگ کفششم گیر میداد . بچه رو می‌گرفت نمیزاشت من بغل کنم دیونه میشدم پیشش .  

ولی من جات بودم ول میکردم میرفتم کلا میگفتم تو بمون و ننه بابات شوهرت تو فشار بمونه قبول میکنه من که صبر ندارم اینجوزی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
حالا شوهرت ازشون جدا نمیشه حداقل حمایت کنه یا دیگه رو نده اینقدر بزار همش قیافه بگیرن یا غر بزنن چی ...

مشکلم همینه دیگه شوهرم حمایت نمیکنه پشتم بهش گرم نیس که جلوشون وایسم

عززیزممم 

ولی شمام ی اشتباهی کردی 

اجازه دادی بهشون که انقدر راحت تو زندگیت سرک بکشن و دخالت کنن 

با رفت و امدای بی مورد

اول ازدواجت خیلی شیک خونه خودت میموندی و پایین نمیرفتی 

فقطط کارای خونه خپدتو میکردی حالا مهمونی اومد براشون میرفتی پایین ی کمک میکردی 

همه چیزو باهاشون در میون نمیذاشتی الان اینجوری نمیکردن خالع منم عروسش پایین خونه ش میشینه 

مهمونی چیزی بیاد فقط میاد بالا چه کاریه هی بالا پایین 

خاله م از هیچیشون خبر نداره اصلاا اجازه نمیده از کارشون سر در بیاره زن خیلی خوبیم هست من خیلی دوسش دارم بنظرم کار خوبیم میکنه با اینکه خاله مم زن خوبیه ولی صد درصد روشون تو روی هم باز میشد 

حالا فک کن این کارو هررررروززز بکنن بخدا خسته شدم دیگه

اره دیوانه کننده س . باید ی فکری بشه . یا کارایی که دوست داری انجام بده اخم کرد توهم اخم کن. رو نده بهشون .‌مظلوم باشی کارت زاره