2777
2789
عنوان

تجربه من از کاهش وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 28 پست
من یماه رژیم گرفتم صد گرمم کم نشد ولش کردم

من ۴۰روز حدودا رعایت کردم حذف قند مصنوعی کاهش مصرف نان و برنج و ...دمنوش مث نعنا و .. مصرف میکردم سبزیجات و میوه، ورزش اصلا نداشتم 

وزنم کم نشد اما ظاهری لاغر شدم انگار ورم بدنم از بین رفت شکم و پهلو و پف صورت خیلی کم شد

فقط رسیدم ب ماه رمضون رها کردم چون افت قند و فشار داشتم 

از دیروز دوباره شروع کردم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط شکم دارم میترسم رژیم بگیرم جاهای دیگه امم لاغرشه مزاجم دموی هستش نمیدونم چجوری مزاجمودرست کنم ...

خب ببین حذف قند مصنوعی چربیای شکم و پهلو رو تا یه حدی از بین میبره فقط مشکلش اینجاست که صورتتم لاغر میشه , برا لاغری شکم هرروز یه سری تمرین تو خونه انجام بده ( فقط دراز و نشست جزو تمریناتت نباشه چون به ستون فقرات آسیب میزنه و تاثیر آنچنانی توی لاغری شکم نداره) و اینکه هرروز انجامشون بده بدون فکر اینکه تا کی باید انجام بدی 

مرسیییی  منم 80 هستم یه بیس تا باید کم کنم ولی دیگه ارادشو ندارم.عاشق بستنی ام هرروزم دارم میخ ...

درکت میکنم چون خودم عاشق کاکائو و بستنی بودم و با نخوردنشون عذاب میکشیدم🥲😂 ولی بعد یه مدت که مصرفشون نمیکنی دیگه مثل قبل هوس نمیکنی و .. 

منم وزنم اوکیه  ولی میخواممم لاغر تر شممم الان چهار روزه با موفقیت دارم رژیممو ادامه میدم و ا ...

موفق باشی💪 فقط سریع نتیجه گیری نکن تغییرات تو چند روز اول زیاد مشخص نمیشه بعد یه مدت متوجه میشی که چقد تغییر کردی

خب ببین حذف قند مصنوعی چربیای شکم و پهلو رو تا یه حدی از بین میبره فقط مشکلش اینجاست که صورتتم ...

آخه من ۱۰ ماهه زایمان کردم وصورتمم لاغرشده ولی شکم نه دورشکمم ۹۰ هستش باوزن ۶۶وقد۱۶۶بابچه هم که اصلاوقت رسیدن به خودمونمیکنم

واقعا سخته  چطوری تو نستی ؟؟ وزن هم میگرفتی خودتو؟ چند وقت یه بار وزن میگرفتی؟

سخت که هست مثلا بری مهمونی شیرینی نخوری یا تولد خودت یا بقیه کیک نخوری و .. ولی خب ارزششو داره , اره هر یه هفته یبار 

من ۴۰روز حدودا رعایت کردم حذف قند مصنوعی کاهش مصرف نان و برنج و ...دمنوش مث نعنا و .. مصرف میکردم سب ...

خب ببین بدن آدما متفاوته ممکنه یکی سریع وزنش بیاد پایین و یکی دیرتر , ولی اینو میدونم که این روش اگه ادامه بدی تاثیر داره

سخت که هست مثلا بری مهمونی شیرینی نخوری یا تولد خودت یا بقیه کیک نخوری و .. ولی خب ارزششو داره ...

من بهتون درخواست دادم که هر غذایی رو نمیدونم باید بخورم یا نه رو در طول رژیم اگر هستید بپرسم ممنون میشم قبول کنید

آخه من ۱۰ ماهه زایمان کردم وصورتمم لاغرشده ولی شکم نه دورشکمم ۹۰ هستش باوزن ۶۶وقد۱۶۶بابچه هم که اصلا ...

فکر دیگه ای به ذهنم نمیرسه چون رژیم صورتو هم لاغر میکنه ولی حداقل سعی کن نیم ساعت برای ورزشت وقت بزاری چون تو بلند مدت تاثیرشو میبینی 

منم حذف کردم تاپیکمو بخون

خب ببین همونطوری حذف شده نگهشون دار چون خوردنشون ممکنه اضافه وزن بیارن برا کاهش ورزن رژیم لیمومی بگیر و روزی نیم ساعت حلقه هولاهوپ بزن و اگه تونستی نیم ساعتم پیاده روی کن , اینا تو بلند مدت تاثیر خیلی خوبی میزارن