2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11713 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ان شاالله خدا بخیر کنه،لطفا بچه ها رو از اونجا ببر؛اگه توانایی نداری پیش خودت باشت لطفا تحویلشون بده به بهزیستی؛

این بچه ها گناهشان چیه آخه که باید بترسن و شبو با ترس و رُعب و وحشت بخوابن .

لطفا این کارو انجام بده

پدرشون شیشه کشیده و اونها هم تنهان منم دورم دو تا خانواده هم مش،،،روب خورده  یا زینب کبری س اغی ...

اها اونوقت چطور شما میای اینجا تاپیک میزنی یا واقعا مادر د سوزی نیستی یا داری الکی میگی 

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

الهی بمیرم برا دلت چی داری میکشی

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
نه‌گل هیچ اشکالی نداره فقط نباید نماز ،آیه های سجده واجب داربخونه،لمس آیه واسم خدا ورفتن به مسجد وزی ...

ممنون عزیزم 🙏🏻❤️

ببخشید مثلا زیارت عاشورا که اخرش سجده داره چطور؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

به پلیس زنگ بزن بره سراغشون خب 

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

ممنون عزیزم 🙏🏻❤️ ببخشید مثلا زیارت عاشورا که اخرش سجده داره چطور؟

خواهش میکنم عزیزم...زیارت عاشورا رو میشه خوند چون سجده ش مستحبیه واجب نیست

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
پاسگاه برن نمیشه؟

پاسگاه چطوری گل؟؟

والا وقتی خودم هستم زنگ میزنم پلیس یا نمیاد یا کاری نمیکنه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
به پلیس زنگ بزن اگه از حرف بچه ها اطمینان داری ...

بخدا صد بار زنگ زدم پلیس میگه پدرشه بما ربطی نداره  چون چند بار باهمه به پلیس حمله کرده میترسن ازش

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
یا خدا ...یا علی  راه افتادی الان

عزیزم چی از بچه هام واجب تر شبه دوره و مسیر بیابونی ۳ ساعته