2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه قهر نمیکنه یعنی بالغانه رفتار میکنه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بنظرم قلب پاک و مهربانی داره دورو نیست نمیتونه تو قلبش نگه داره حرف های میزنه هدفی نداره بعداً هم پشیمون میشه 

اصلأ دوست نداره کسی و ناراحت کنه

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

دقیقاً 👌

♥️♥️

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

با احترام اصلا از این سبک رفتار خوشم نمیاد

این رفتار نشون میده این آدم بحث کردن جزو سبک زندگیش شده و کاملا براش عادیه 

و متوجه اثر حرفاش نیست

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

به نظرم آدم گند اخلاقیه اعصاب همه رو خرد میکنه بعد انگار نه انگار برای اون مهم نیست شاید برای بقیه مهم باشه بابا دو دقیقه ساکت شو کم بابت همه چیز افاضه فضل کن

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
عکس پروفت فقط😂😂😂😂

واقعیه که خیلی‌ها ازش خبر ندارم 

و هدف ما اینه چهره و قافیه برای یک عشق واقعی اساطیری ماندگار هیچ معنایی نداشته بر عکس زمان ما

نظرت چیه 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 

از این جور ادما خوشم نمیاد چون ارزش قاعل نیستن واس طرف مسعله دورو بودن نبودن نیست مسعله اینا نمیتونه کنترول کنخ خودشو ارزش واس طرف قاعل نیست مثل این میمونه ک یه بچه رو حسابی کتک بزنی بعد یه شرینی بهش بدی ک مثلا چیزی نشده این فقط خودخاهی و سواستفاده گره