الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
به نظرم آدم گند اخلاقیه اعصاب همه رو خرد میکنه بعد انگار نه انگار برای اون مهم نیست شاید برای بقیه مهم باشه بابا دو دقیقه ساکت شو کم بابت همه چیز افاضه فضل کن
از این جور ادما خوشم نمیاد چون ارزش قاعل نیستن واس طرف مسعله دورو بودن نبودن نیست مسعله اینا نمیتونه کنترول کنخ خودشو ارزش واس طرف قاعل نیست مثل این میمونه ک یه بچه رو حسابی کتک بزنی بعد یه شرینی بهش بدی ک مثلا چیزی نشده این فقط خودخاهی و سواستفاده گره