2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 174 پست
@چشمان_اهریمن_تو عزیزم شما برو تاپیک قبلی خانوم روبخون ببین ایشون بما دو نفر توهین کرد🤐🤐 بعد قضاو ...

😐😐😐

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

😐😐😐

چیشده عزیزم؟؟🦋

شما برو بخون یک کاربر بهم گفت چ پروفایل قشنگی و ایشون اومد گفت شما دوتا دیوونه ای الانم الکی میگه شوهرمه😁

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم چقدر فحاش و بد دهن هستید چقدر راحت میگید نجس نمک به حروم... مدعی دین داری و مذهب هم هستید شما خودت دائم الپریود که هیچ یه چیزی بالاتری فقط نفرین و فحش تو هر تاپیکی ام میری فحش میدی بیا دوتا فحشم به من بده که میدونم بخونی حتمام انجام میدی البته مهم نیست فقط داعیه دینداری نداشته باش ملت چه گناهی کردن از زبان شما در امان نیستن 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

همین امام زمان که فرمودی چنان حالی ازت بگیره که بفهمی نباید با خلق خدا دربیفتی 

کلمات انرژی دارن و من مطمئنم انرژی های منفی که به مردم میدی روی سلامت خودت و بچه هات تاثیر گذارن

فقط توبه کن تا دیر نشده ریاکار خانم 

عشق فقط یک کلام تریاک و شیره وسلام،دم هر چی تریاکی هست گرم که دنیا ازشون در امانه،تروخدا هر کی شیشه می‌کشه دعوتش کنید به تریاک ،سیم رو بدید دستش یک پیکنیک هم کادو بهش بدید با شش گرم تریاک ببینید چقدر باهاش خوش میگذره 

میگن آدما نون قلبشونومیخورن

هرجای زندگی یه دردی اومد سراغت،یه گرفتاری اومد سروقتت ببین به کی چه کردی!!

اینو جدی میگمااا ،بعدا به هزارویک نذرو دعا متوسل میشی که میگی چرا حاجت نمیگیرم چرا مشکلم حل نمیشه وفلان

تواون تاپیکه

بهم توهین کردی

،قضاوت کردی 

،تهمت زدی

من درحالت عادی اصلا  آدم کینه ای نیستم اما 

اینو بدون که ..امام حسین شرمش میشه از گریه کنایی مثل تو.. که هزاران حرف وحدیث میبندی به خلق خدا

فقط چون تواون تاپیک گفتم مداحی گوش نمیدم هزازان برچسب چسبوندی، که شیر ناپاک خوردی وبی ایمون و.. 

تاپیکاتو دیدم دلم نیومد آه بکشم برات  چون معلوم الحالی 

وخدا تورو زده

فقط میخوام بدونی 

خیلی ناراحتم کردی..و

پیامتم ورداشتی بدون حتی یک معذرت خواهی!!!! 

اینا همش حق الناسه

فقط بدون

من حلالت نمیکنم🙂.

میای توی تاپیک بقیه فحش میدی بعد کامنتتم پاک میکنی از ترس؟

اومدم توی تاپیکت جوابتو بدم دیدم مشکل روانی داری انگار،همه ازت شاکی ان و کلا کارت همینه 

بعد به اسم دین و خدا میای بقیه رو نفرین میکنی و توهین میکنی بهشون؟

خدا تو رو با این ادبت گردن نمیگیره

تو قبل از اینکه سنگ این چیزا رو به سینه بزنی روی زبونت کار کن

اون حرفایی هم که زدی لیاقت خودتو داره بی شخصیت 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵