2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11544 بازدید | 174 پست
دورم و بی پناه و شبه و توی این مملکتیم زن غریبه

عزیز خودت هرچه صلاح میدونی ولی مادر که باشی دوری و غریبی و بی پناهی و خطر سرت نمیشه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام توسل بخونم ، خدایا حافظ و نگه دار بچه هات باشه عزیزم

الهی آمین قربونت

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
منظور استارتر درگیر بودن دعا نبود

استارتر گفت براش سه تا آیت الکرسی بخونن ن توضیحی داد نه چیزی بعد وصلش کرد ب چیزای متفرقه که ربطی ندارن و نمیدونم از کجاش درآورد الان یه آدمی که کم سواده ولی نفسش حقه میتونه ی سوره بخونه بهتره از با سواد کمکشون نکنه یا نخونه

یا مثلا زنی ک پریوده نجسه نخونه چون نمیگیره دعا؟ منظور همینه عزیزم متاسفانه ی لطفی کسی بخواد بهشون بکنه هزار تا زخم زبون میزنن

گفتم

یا خدا ...یا علی 

راه افتادی الان

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

نه کلی پرسیدم میخواستم بدونم مثلا کسی که پریود باشه دعایی چیزی بخونه اشکال داره؟

اشکال نداره فقط سوره هایی که سجده دارن نخون.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

خودت رو برسون به بچه ها ، یا یکی رو بفرست بره بچه هارو مواظب باشه

کسی رو نداریم  عزیز ،،  دورم و بی کس 

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
نه کلی پرسیدم میخواستم بدونم مثلا کسی که پریود باشه دعایی چیزی بخونه اشکال داره؟

نه‌گل هیچ اشکالی نداره فقط نباید نماز ،آیه های سجده واجب داربخونه،لمس آیه واسم خدا ورفتن به مسجد وزیارت معصوم(زیرگنبد) رو هم نمیتونه انجام بده اما دیگه هر دعایی که دلش بخواد میتونه بخونه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
استارتر گفت براش سه تا آیت الکرسی بخونن ن توضیحی داد نه چیزی بعد وصلش کرد ب چیزای متفرقه که ربطی ندا ...

دوست عزیز شما ب بزرگی خودت ببخش. این ی مادره پریشونه ک دستش به هیچ جا بند نیس...

گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر

چرا بچه هارو با پدر شیشه ای تنها میذاری؟

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کجا برن این وقت شب  س،گ پدر دنبالشون کنه بگیره که هیچی،،  یا محلاتی یا رقیه بنت الحسین س ا ...

شرمنده عزیزم شما اهل افغانستان هستی

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله