nadakh مدیر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1652 عنوان جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان | مشاهده متن کامل بحث + 11544 بازدید | 174 پست لطفا اگر عصبی،، کودک،، پریود و کم سواد و کم سطح هستی برو بیرون سپاسخانم های محترم و نفسِ حق،، لطفا نفری ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، انشاءالله دست امام زمان عج تو زندگیتون بچرخه،،جان معصومه س بچه هام در خطرن لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید... 1403/02/21 | 23:15 48 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nadakh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1652 میشه بگی چی شده البته اگه دوست داری گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13592 پدرشون شیشه کشیده و اونها هم تنهان منم دورم دو تا خانواده هم مش،،،روب خورده یا زینب کبری س اغی ... خودت رو برسون به بچه ها ، یا یکی رو بفرست بره بچه هارو مواظب باشه ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6421 از نظر حالات روحی میگه چون خانوم ها یه کم عصبی وبی حوصله وافسرده میشن بنده خدا میترسه نظر بدی بدن شم ... یعنی کسی که پریود باشه دعاش نمیگیره؟ صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13592 گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر برو حتما برو ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
nadakh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1652 میخونم ولی چرا عزیزم گفتم لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...
سعااااادتی عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1172 گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر بگو بیان بیرون ،یه عمر پشیمونی به بار نیاد یوقت
noghreii عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 337 گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر الهی بمیرم انشاالله خدا حافظشون باشه خوندم ایت الکرسی
تبسمبهار۶۹ عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5410 یعنی کسی که پریود باشه دعاش نمیگیره؟ منظور استارتر درگیر بودن دعا نبود خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......
nadakh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1652 برو حتما برو دورم و بی پناه و شبه و توی این مملکتیم زن غریبه لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...
سعااااادتی عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 1172 پریود مگه چیه که اینجور میگین واقعا متاسفم الان شما خیلی کم سواد بنظر میای سرزنشش نکنید اون الان مضطر و درمونده هست
itsnarcis عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 6421 منظور استارتر درگیر بودن دعا نبود نه کلی پرسیدم میخواستم بدونم مثلا کسی که پریود باشه دعایی چیزی بخونه اشکال داره؟ صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
nadakh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 1652 بگو بیان بیرون ،یه عمر پشیمونی به بار نیاد یوقت کجا برن این وقت شب س،گ پدر دنبالشون کنه بگیره که هیچی،، یا محلاتی یا رقیه بنت الحسین س اغیثینی لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که میفهمید...