2777
2789
عنوان

جان معصومه س،، بچه هام در خطرن بچه ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11544 بازدید | 174 پست
میشه بگی چی شده البته اگه دوست داری 

گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشون شیشه کشیده و اونها هم تنهان منم دورم دو تا خانواده هم مش،،،روب خورده  یا زینب کبری س اغی ...

خودت رو برسون به بچه ها ، یا یکی رو بفرست بره بچه هارو مواظب باشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

از نظر حالات روحی میگه چون خانوم ها یه کم عصبی وبی حوصله وافسرده میشن بنده خدا میترسه نظر بدی بدن شم ...

یعنی کسی که پریود باشه دعاش نمیگیره؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

گفتم عزیز مشکل اعصاب داره شیشه هم کشیده بچه هام با ترس زنگ زدن کمک کن بیا مارو ببر

برو حتما برو 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میخونم ولی چرا عزیزم 

گفتم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
برو حتما برو 

دورم و بی پناه و شبه و توی این مملکتیم زن غریبه

منظور استارتر درگیر بودن دعا نبود

نه کلی پرسیدم میخواستم بدونم مثلا کسی که پریود باشه دعایی چیزی بخونه اشکال داره؟

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بگو بیان بیرون ،یه عمر پشیمونی به بار نیاد یوقت

کجا برن این وقت شب  س،گ پدر دنبالشون کنه بگیره که هیچی،،  یا محلاتی یا رقیه بنت الحسین س اغیثینی