2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن با بچه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3271 بازدید | 140 پست
الهی بمیرم برات با تمام رگ و پوستم درکت میکنم عزیزم اونقدر پول تفریح و مسافرت رو ندارم ولی همین که ب ...

اره اینم لجنه جفت شوهر شما میزنگه ب همه میگه هیچی نمیپزه شب چشمم درد کرد نصف شب التهاب کرد شدید بیدار ش کردم گف چیکا کنم گرف خابید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خیلی تلاش کردم دیگه ازش متنفرم میخام با بچم تنها باشم دست بزن شدید در حد مرگ بخاطر ننه خواهرش نابا ...

طلاق نگیری کارم پیدا کنی خیلی صاحب کار ها اشغالن پولتو دیر میدن یا نمیدن شانسیع 

بشین سر زندگیت یا مردتو درست کن یا درست هم نشد بهش بی محل باش طلاق عاطفی داشته باش هیچ چیز ی بهش توضیح نده کجا می ری کجا میای و.... حداقل بچت زیر دستت بزرگ میشه گذاشتن بچت تنها بزرگترین اشتباه هست از مدرسه میاد غذا چی بخوره؟! تو خونه تنها با این جامعه گرگ دور از جون یکی بدزدش شما هم تا شب سر کاری .... خیلی ها تو این جامعه بالا سر بچشون بودن بچشون ناکافی تحویل جامعه دادن بچه ای که مادر پدر بالا سرش نباشه آخه از کجا می خواد آموزش لازم بگیره نمیخوام بترسونمت یکی از همسایه ها مون مادرش هم مدیر مدرسه هست هم شالی زار دارن تو شمال اینم هیچ وقت خونه نبود هیچ وقت خدا ها بچش طفلی از هیئت میاد حالش بد بوده تو راه رو میفته هیچ کس هم خونه نبوده اگه زودتر میرسوندنش شاید زنده میموند ۱۲ ساعت فرض کن تو سالن راه پله افتاده بوده بعدم تو این همه زحمت کشیدی به این جا رسوندیش بره رد کارش با یک زن دیگه با پولایی که تو جمع کردی عشق حال کنن ؟! مطمئن باش بعد تو ازدواج کنه نفقه بچتو یک قرون بهت نمیده

در ضمن الانم هیچ خرجی ندارم ن ارایشگاه ن لباسی چیزی ،این ماه قراره توافقی جدا شیم

اگر پسرداری چندسالشه؟ 

من دوتا پسرهامو تنها می اشتم می رفتم سرکار ظهر تا دوونیم سه 

اونها باسرویس می اومدن خونه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶