2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعاکنید بتونم

خوشگلم به دعای من و این و اون نیست

این قدرت و تو خودت تقویت کن که بتونی هر مشکلی رو با درایت حل کنی نه که تسلیم شی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ما هم قبلا که مستاجر بودیم یه خونه مشترک گرفتیم وای زن صاحبخانه یکدفعه می اومد داخل همش تو اتاق کابینت ها رو نگاه میکرد من عصبانی شدم گفتم ما اینجا مجانی نشستیم داریم پول اجاره خونه رو میدیم این چه کاری همش میاین اینجا همه جا رو نگاه میکنید بعد ناراحت شد گفت باشه دیگه اینجا نمیام گفتن چه بهتر 

یه صابخونه داشتیم خودش و شوهرش و پسرش و عروسش و نوه هاش با هم تو یه خونه زندگی میکردن.نوه کوچیکش خیلی شلوغ بود یه بار فرستادش بالا گفتم عیب نداره خب یه باره دیدم روز بعدم فرستادش چیزی نگفتم روز سوم ک فرستادش بهش گفتم میخوام واسه ارشد بخونم انقد بهش برخورد😐

دخترم تازه به دنیا اومده بود نوه صابخونه مدادشو میآورد سمت صورت دخترم!من دیگه جرات نداشتم تکون بخورم از پیشش باید نگهبانی میدادم😑

آخه رومم نمیشه میاد ببینه بچه من خونشونو خط خطی نکرده یا بلایی سرکابینتا نیاورده

مامانم میگه ادم هچیوقت نباید مستاجر صاحب خونه ای بشه که همسایشه چون همش میاد سرکشی و دخالت ..

ما ی همسایه داریم همش میاد خونمون از بیکاری ایراد میگیره مادرمم شاغله خودمم هرروز از صب تا عصر دانشگام ی روز ی چیز ببینه هی میگه وای من اینطوری نیستم خیلی تمیزم وفلان در صورتی که انقدر همش تو کوچس وقت نمیکنه بچشو بشوره بلانسبت اومد تو اتاقم بعد که رفت بیرون همش میخواستم عق بزنم از بس بو مدفوع میداد گفتم یبار دیگه ببینم از این حرفا بزنه بهش میگم

در باز نکن هرچقدر در زد مهم نباشه برات بذار بهش بربخوره .بعد که دیدیش بگو من زیاد میخوابم.صبح ظهر عصر همیشه میخوابم.یه همسایه داشتیم انقد در میزد بعد باز نکردم پشت در شنیدم به بقیه گفت انقد میخوابه این زن بعد بهش گفتم شنیدم چی گفتی حالا که اینطور شد ازقصد بازنکردم دیگه پاشو برید