سلام بچه ها ما با صاحبخونمون مشترک هستیم واحدا جدان ماپایینیم بعد این صبح زود بیدار میشه و خودش و بچه هاش میان میشین خونه ما منم روم نمیشه چیززی بگم واقعا خسته شدم دیگه یا وقتایی ک بیکاره میاد خونه ما بعضی وقتا من حوصله خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ کسی تجربه ای داشته کمک کنه
یعنی چی خواهر من....تو خونه اجاره کردی که ارامش داشته باشی...روت نمیشه حرف بزنی در و باز نکن...چند ب ...
آره برگشته بمن میگه چرا نمیای کوچه بشینی گفتم شوهذم خوشش نمیاد بعد ک مادربزرگم فوت شده بود من به این نگفتم اولاش دوروزموندم پیش مادرم میگفت چرا شوهرتو ول کردب رفتی به مردا اعتبار نیستمهمونی میری اصلا نمون حالا شوهر منم اونجوری نیس این فاز نصیحت برداشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره برگشته بمن میگه چرا نمیای کوچه بشینی گفتم شوهذم خوشش نمیاد بعد ک مادربزرگم فوت شده بود من به این ...
فقط خواهشا اون کمرویی رو بزار کنار و حسابی پاشو از زندگیت قطع کن اگه آرامشتو میخوای
اگه دو روز کرایه ش دیر شه اونوقت اون روش هم میبینی
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آره یکی دوبار این کارو کنم ببینم جواب میده یانه ولی اونی ک من دیدم فکر نکنم بش بر بخوره
من یه صاحبخانه داشتم طبقه پایین بودن ،یه بار اومده بود دم در خونه من نبودم در خونه از دوطرف دستگیره داشت و من همیشه در رو قفل میکردم حتی وقتی خونه بودم ، زنگزد که آره اومدم نبودی و حتی دستگیره هم کشیدم نبودی خونه، منم بهش گفتن شما به که اجازه ای دستگیره خونه منو کشیدی ، اصلا من تو خونه بودم دلم نخواسته درو باز کنم ، من شاید سر بریده تو خونم باشه،گغتم خانم محترم من نه علاقه ای دارم خونه همسایه برم ،نه دمی دارم همسایه توی خونم بیاد ، من یه سال مستاجر شمام پس این خونه حریم خصوصی منه نه شما.
من انقدر حس بدی گرفتم این حرفو زد ینی آرامشو ازم گرفت فکرم موند برا چهلم مادربزرگم چیکار کنم برم یان ...
تو معلومه ادم دهن بین و بدون اعتماد بنفس هستی...یعنی چی که با هر حرف زن پیش پاافتاده خودتو و افکارتو داغون میکنی
مثلا مادر و مدیر یه خانواده ای...
یکم قوی باش و هر خاروخسی رو تو زندگیت راه نده
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من یه صاحبخانه داشتم طبقه پایین بودن ،یه بار اومده بود دم در خونه من نبودم در خونه از دو ...
قربون جنمت👏👏👏
کاش اسی یکم یاد بگیره و شهامت داشته باشه جلوی صاحبخونه مزاحمش وایسه
خوب اون دیگه مشکل خودشه ،شما که قرار نیس تاوان بیکاری و بی برنامگی اون خانوم بدی ..به بار به بهانه حموم بردن بچه ،به بار به بهونه بیرونرفتن ، به بار به بهانه نشنیدن درو باز نکن