2777
2789
عنوان

خانوما باردارم هوس گوجه سبز کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 71 پست
مادربزرگم میگه نمیدونم درسته یا ن. اما هر چی میگه درست در مباد. مثلا وقتی من هواسم نیست یکم نمک ریخ ...

عه منم شنیدم 

داریم اینو 

ولی تا حالا نفهمیدم خطا داره یا نه

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااای 😩🤣الان چجوری برم کیوی پیدا کنم اینو پیاده کنم روش🤣🤣🤣

الاهی بگردم ببخشید 

بیا خونه ما هست همیشه بخاطر بچه ها 😂🥲

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چجوریه بگو یاد بگیرم

وقتی زن حامله هواسش نیس روی سر زن حامله یه مقدار نمک میریزن بعد منتظر میمونن ببینن چکار میکنه دستشو کجا میبره. اگه برد به موهاش یعنی دختره. اگه به صورتش برد پسره. 

همیشه درست در میاد  

فقط زن حامله نباید ببینه 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

از رو نمک

فهمیدم 

حالا به کی بگم اینو برام تست کنه 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

تاپیک چند ساعتت پیشت ک گفتی تازه پریودم تموم شده 😒

آره نشنیدی حامله پریود شه؟ 

من خالم و مامانم هم اینجوری بودن تو حاملگی پریود هم میشدن تا اخر ماه. بزن گوگل

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الاهی بگردم ببخشید بیا خونه ما هست همیشه بخاطر بچه ها 😂🥲

خونتون کجاست 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️👣👣👣 در رو باز کن 🤣🤣

آره نشنیدی حامله پریود شه؟ من خالم و مامانم هم اینجوری بودن تو حاملگی پریود هم میشدن تا اخر ماه. بزن ...

اسی سونو دادی ببینی چند هفته ای اصلا

آره نشنیدی حامله پریود شه؟ من خالم و مامانم هم اینجوری بودن تو حاملگی پریود هم میشدن تا اخر ماه. بزن ...

ممکن نیس

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

مگه داررریم مگه میشه