سلام بچه ها ما با صاحبخونمون مشترک هستیم واحدا جدان ماپایینیم بعد این صبح زود بیدار میشه و خودش و بچه هاش میان میشین خونه ما منم روم نمیشه چیززی بگم واقعا خسته شدم دیگه یا وقتایی ک بیکاره میاد خونه ما بعضی وقتا من حوصله خودمم ندارم چ برسه یکی دیگ کسی تجربه ای داشته کمک کنه
آره یکی دوبار این کارو کنم ببینم جواب میده یانه ولی اونی ک من دیدم فکر نکنم بش بر بخوره
منم دیدم از این زنا. حالا بهش بگی من تا ظهر میخوابم فاز نصیحت میگیره چرا تا ظهر خوابی. ولی اهمیت نده بگو بچم. شبا. خوب نمیخوابه. ما تا ظهر میخوابیم همیشه. شوهرم اروم میره بچه بیدار نشه بعد بگو. شوهرم نمیزاره با همسایه رفت امد کنم بدش میاد. باز بگو. تت بچم بزرگ نشه زیاد از مهمون خوشم نمیاد بچم اذیت میشه. ولش کن بزار ناراحت بشه بزار هر جور میخواد فکر کنه. اهمیت نده بهش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره بهش میگم برو خونتون ما میخوایم استراحت کنیم میگه منم پیش شما میخوابم میگم ما بعدش میریم بیرون می ...
بهش بگو عزیزم منم اعتماد ندارم خونه زندگیمو بسپرم به هر کسی، یه خونه اجاره دادن که اونم پولشو گرفتن
مزاحم شدناش چه معنی میده
الهی همه مستاجرا خونه دار شن خیلی سخته
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️