2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 86 پست
آره یکی دوبار این کارو کنم ببینم جواب میده یانه ولی اونی ک من دیدم فکر نکنم بش بر بخوره

منم دیدم از این زنا.  حالا بهش بگی من تا ظهر میخوابم فاز نصیحت میگیره چرا تا ظهر خوابی.     ولی اهمیت نده بگو بچم. شبا. خوب نمیخوابه.  ما تا ظهر میخوابیم همیشه. شوهرم اروم میره بچه بیدار نشه         بعد بگو. شوهرم نمیزاره با همسایه رفت امد کنم بدش میاد.      باز بگو. تت بچم بزرگ نشه زیاد از مهمون خوشم نمیاد بچم اذیت میشه.  ولش کن بزار ناراحت بشه بزار هر جور میخواد فکر کنه. اهمیت نده بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهش میگم برو خونتون ما میخوایم استراحت کنیم میگه منم پیش شما میخوابم میگم ما بعدش میریم بیرون می ...

بهش بگو عزیزم منم اعتماد ندارم خونه زندگیمو بسپرم به هر کسی، یه خونه اجاره دادن که اونم پولشو گرفتن 

مزاحم شدناش چه معنی میده

الهی همه مستاجرا خونه دار شن خیلی سخته 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
منم دیدم از این زنا.  حالا بهش بگی من تا ظهر میخوابم فاز نصیحت میگیره چرا تا ظهر خوابی.   ...

آره بهش میگم شوهرم دوس نداره بایکی خیلی صمیمی شم میگه چرا به شوهر رو میدی مردا همشون مث همن دقیقا فاز نصیحت برداشت میدونستم اینجوریه اصلا اجاره نمیکردیم خونشونو تروخدا هرکی خونه دست مستاجر میده اینجوری نکنه

عزیزم وقتی میاد دم خونه بگو ببخشید امروز یکم ناخوش احوالم ببخشید وگرنه تعارف میزدم بیاین داخل

یا خودت پیش دستی کن برو خونشون چندبار بشین با بچت بگو اوردم یکم با بچه ی شما بازی کنه یا همیشه پایین بودیم یبارم بالا

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

عزیزم با نکن بهت حرفی زد بگو کی اومده بودین؟ وای ببخشید توروخدا هدفون تو گوشم بوده نشنیدم

آره یکی دوبار این کارو کردم خداروشکر دوروزه نمیاد دیگ راحت شدم واقعا دستتون درد نکنه انگار جواب داده