2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی در باز نکن بعد که گفت بگو خواب بودیم بچم بد خواب شده با صدا در اینقد گریه کرده 

در رو هم همیشه دیر باز کن بگو دستم بنده بچه دسشویی بردم میشورم خودم دسشویی بودم . حمام بودم . بچه حمام بردم 

چندبار با چشمای خواب الود در وا کن بگو بله 

ببخشید خوابیم بچم خوابه کاری داشتید در ببند

دوباره بگو دور از جونت مریضی سرفه کن فرار کنه😄 چندین بار اینجوری کن با خودش میگه دوستنداره برم نمیاد دیگه

جدی؟😂

آره به خدا 

یکی از دوستام خیلی اذیت می شد بخاطر  اون یکی دوستش بعد اون دوستش نزدیک تولدش اومده بود گفته بود واسه کتاب هری پاتر بگیر اومد به من گفت چی کار کنم گفتم عب نداره  می ریم یه دفتر نقاشی ۱۰۰ برگ می خریم بعد جلد کتاب هری پاتر هم کپی می گیریم می زنیم قشنگ عین کتاب میشه برو بهش بده 😂

یه صابخونه داشتیم خودش و شوهرش و پسرش و عروسش و نوه هاش با هم تو یه خونه زندگی میکردن.نوه کوچیکش خیل ...

بعضیا واقعا بی فرهنگن خب اگه میخوای هی سرک بکشی خونتو نده اجاره خودت بشین توش

مامانم میگه ادم هچیوقت نباید مستاجر صاحب خونه ای بشه که همسایشه چون همش میاد سرکشی و دخالت .. ما ی ...

آره بخدا واقعا همینه مادرتون درست گفته اصلا اگه خونه اسیبی هم ببینه از پول پیش کم میکنن