2777
2789
عنوان

وزن جنین ۳۰ هفته

802 بازدید | 45 پست

سلام 

خانما من از اول بارداریم آنوکسا۶۰۰۰میزنم روزی دوتاآسپرین میخورم

خون‌رسانی به بچم ضعیفه

دکتر خود پریناتولوژیسته ۳۰هفته سونوم کرد وگفت وزن۱۱۰۰گرمه ورشد بچه دوهفته عقبه

دوروز بعد بیرون سونو دادم وزن بچمو گفتن۱۴۰۰ الان کدومو باور کنم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

سونو بیرون چون اونا تخصصشون سونوگرافیه و دکتر پریناتولوژیست متخصص زنانه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی رو دیگه چون جدید تره

همه از این دکتر زنانه راضی بودن ومیگن خیلی دقیقه موندم به حرف کی گوش بدم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سونو بیرون چون اونا تخصصشون سونوگرافیه و دکتر پریناتولوژیست متخصص زنانه

شما تو بارداری همیشه بیرون سونو میکردی وزن بچتون درست می‌گفت

دنیا اومد وزنش باوزن سونوگرافی یکی بود

شما تو بارداری همیشه بیرون سونو میکردی وزن بچتون درست می‌گفت دنیا اومد وزنش باوزن سونوگرافی یکی بود

نه من هنوز جنینم کوچیکه ولی برای سونو قلب رفتم پیش متخصص زنان گوفت شش هفته و سه روزته برای دوهفته بعدش رفتم سونو بیرون سونولوژیست گفت نه هفته و سه روزمه تشخیص دکتر خودم یه هفته کمتر بود ولی برای سونو آن تی هم که رفتم همون حرف سونو گرافی بیرون درست بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من دارم میمیرم از نگرانی تو کامنت ها دیدم شما گفتین رحم کمانی دارین من تازه متوجه شدم خیلی مشکلات ب ...

نگران نباش 

من بچم دنیا اومد خداروشکر

واصلا ربطی به رحم کمانی نداشت سقطام مشکلم چیز دیگه ای بود

این خونرسانی ضعیف دلیلش چی بود؟؟؟

غلظت خون خودم بود که تو بارداری آنوکسا تجویز کرد برام

وخداروهزاران بار شکر نتیجه گرفتم

وای جدی میگی خداروشکر عزیزم خدا برات حفظش کنه

آره 

ممنون گلم

سلام عزیزم من تازه ب مشکل برخوردم ودخترو تو ۳۰ هفته قلبش نزد و مرده زایی داشتم شما دلیل مرده زاییتون چی بود نیشه بهم بگی عزیز من حالم خیلی بده

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

لطفا عزیزم بهم بگو چیکار کردی 

من گروه خونی خودم منفی و شوهرم مثبت شما دلیل مرده زایی تون چی بود 

ببخش اگه بازم باعث ناراحتیت میشم اما مجبورم 

حیرون و سرگردانم نمیدونم دلیل مرده زایی چی بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

ذخیره خون کم و تیروئید هم داشتم بنظرت اینا باعث مرگ جنین شدن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40