2777
2789
عنوان

وزن جنین ۳۰ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست
گلم میشه بگید علت مرده زایی و سقط شما چی بود منم دقیقا هر سه تاشو دارم و خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش دکتر خوب برو انشاالله بزودی یه نی نی ناز میاری

من آزمایشات انعقادی وایمنی وهورمونی پاپ اسمیر انجام دادم با کاریوتایپ

شوهرمم آزمایش اسپرم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
عزیز شما خدا بچه صحیح و سالم بهتون داد بعد از مرده زایی تون؟

بله گلم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوسالم برات بهد از دوتا تجربه تلخ سومی سالم اومد بغلت خداروشکر

انشاالله خدا یه نازشو ببخشه به شما💓💙

سلام من بچه هامو هفت ماه وشش ماه از دست دادمدلیلش هم غلظت خونم بود خیلی دکترا رفتم ولی دکتر حنطوش از ...

سلام‌گلم من هم انوکساپارین میزدم هرروز 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اصلا نگران نباش دکتر خوب برو انشاالله بزودی یه نی نی ناز میاریمن آزمایشات انعقادی وایمنی وهورمونی پا ...

ما فقط کاریوتایپ ندادیم . برای کاریوتایپ کدوم دکتر رفتید که براتون نوشت .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بله گلم

چه کار کردین ؟ چه دکتری رفتین ؟ 

دارو جی مصرف کردین 

من ی پسر بچع ۴ ساله دارم 

بنظرت بارم ممکنه نشکل انعقادی باشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بله گلم

خداروشکر 

من یه هفته قبل از مرگ دخترم 

ناخودآگاه تاپیک مرده زایی شمارو دیدم و یه هفته بعدش دخترم مرد اصلا در عجبم ک چرا اینجوری شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

ما فقط کاریوتایپ ندادیم . برای کاریوتایپ کدوم دکتر رفتید که براتون نوشت .

من دکتر سقط مکرربرام نوشت 

چه کار کردین ؟ چه دکتری رفتین ؟ دارو جی مصرف کردین من ی پسر بچع ۴ ساله دارم بنظرت بارم ممکنه نشکل ان ...

بله بارداری بعدی هم مشکل انعقادی هست وباید آنوکسا بزنین 

خداروشکر من یه هفته قبل از مرگ دخترم ناخودآگاه تاپیک مرده زایی شمارو دیدم و یه هفته بعدش دخترم مرد ا ...

خدابهت صبربده من دوبار این تجربه رو داشتم خیلی سخته

برو یه دکتر خوب که همه آزمایشاتو برات بنویسه

تادلیلشو بفهمی

خدابهت صبربده من دوبار این تجربه رو داشتم خیلی سختهبرو یه دکتر خوب که همه آزمایشاتو برات بنویسهتادلی ...

شماه بچه اولتون اینجوری شد؟ 

یا بچه سالم خونه داشتین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه مدت انوکسا استفاده کردی؟ تزریقی بود یا قرص بود

۹ماه بارداری زدم

روزی یه آمپول دور ناف

سلام منم بچمو تو ۳۰ هفته از دست دادم به خاطر مسمویت بارداریشما هم مسمومیت بارداری می گرفتین؟به الانت ...

خیلی متاسفم واقعا تجربه سختیه خدابهت صبر بده وجاش بزودی سبز شه

من بچه بعدیم۳۸ هفته دنیااومد