2777
2789
عنوان

وزن جنین ۳۰ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست
آره ممنون گلم

سلام عزیزم خداروشکر بچتون صحیح و سالم بغل گرفتی خدا حفظش کنه انشاالله ،گلم میخواستم ببینم شما انتی فسفولیپید مثبت داشتی؟داروهاتون دوران بارداری چیا بود؟

الهی و ربی من لی غیرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروشکر بچتون صحیح و سالم بغل گرفتی خدا حفظش کنه انشاالله ،گلم میخواستم ببینم شما انتی ف ...

آره 

داروهام سروماینترا لیپید 

قرص پردنیزولون وهیدروکسی

آنوکسا۶۰۰۰ وآسپرین

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم خداروشکر بچتون صحیح و سالم بغل گرفتی خدا حفظش کنه انشاالله ،گلم میخواستم ببینم شما انتی ف ...

ممنون گلم روزی خودت بزودی یه نی نی ناز

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام عزیزم ببخشید من نظر شمارو تو یه تاپیک دیدم رحمتون گفتین ارکویتت بوده آیا هیسترو انجام دادین؟ شم ...

سلام گلم آره انجام دادم به اسرارخودم

که خیالم راحت باشه

سلام عزیزم ببخشید من نظر شمارو تو یه تاپیک دیدم رحمتون گفتین ارکویتت بوده آیا هیسترو انجام دادین؟ شم ...

دوتا مرده زایی ویه سقط 

سلام عزیزم خیلی ببخشید منم مثل شما دو تا مرده زایی متاسفانه دارم یکیش همین پریروز بود میخواستم ببینم شما برای علت یابی چکار کردید و پیش چه دکترهایی رفتید و چه آزمایشاتی دادید اگر لطف کنید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سلام این رحم چی هست و مشکلش چیه 

نگران نباش من بچم دنیا اومد خداروشکرواصلا ربطی به رحم کمانی نداشت سقطام مشکلم چیز دیگه ای بود

گلم میشه بگید علت مرده زایی و سقط شما چی بود منم دقیقا هر سه تاشو دارم و خیلی نگرانم 

شما تو بارداری همیشه بیرون سونو میکردی وزن بچتون درست می‌گفتدنیا اومد وزنش باوزن سونوگرافی یکی بود

عزیز شما خدا بچه صحیح و سالم بهتون داد بعد از مرده زایی تون؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

غلظت خون خودم بود که تو بارداری آنوکسا تجویز کرد براموخداروهزاران بار شکر نتیجه گرفتم

حوسالم برات بهد از دوتا تجربه تلخ سومی سالم اومد بغلت خداروشکر

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

سلام عزیزم خیلی ببخشید منم مثل شما دو تا مرده زایی متاسفانه دارم یکیش همین پریروز بود میخواستم ببینم ...

سلام 

من بچه هامو هفت ماه وشش ماه از دست دادم

دلیلش هم غلظت خونم بود 

خیلی دکترا رفتم 

ولی دکتر حنطوش از همه بهتر بود با راهنماییاش وتجویز درستش بخیر گذشت بارداریم