2777
2789

۴۰۳ کنکور دادم رتبم بد شد ۴۰۴ هیچی نخوندم و کنکور ندادم الان میخوام برای ۴۰۵ کنکور بدم

رشتم انسانیه از اول مهر شروع کردم تا الان دهم و یازدهم و نصف دوازدهم رو تموم کردم البته یازدهم هم چند تا درس مونده

معادل یازدهم ۱۴.۵۳

معادل دوازدهم ۱۳.۵۶

معدل کل ۱۴.۳۵

معدل کتبی نهایی ۹.۱۵

میخوام ترمیم کنم تازه میخوام واسه نهایی دوازدهم بخونم فعلا تا تکلیف یازدهم مشخص بشه

روزی ۱۲ ساعت درس میخونم حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تا تست میزنم

دو هفته یک بار هم مشاور ازم آزمون میگیره

سه ماهه مونده به کنکور فرهنگیان هم قلم چی ثبت نام میکنم

بنظرتون همین روند پیش برم امکان داره فرهنگیان قبول بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری از مهر خوندی انقد سریع پیش رفتییی

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

والا من از آبان تا حالا فقط نصف دوازدهم خوندم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

یادم رفت بگم ریاضی دهم و یازدهم رو نخوندم هنوز اون خیلی وقتم رو میگیره با عربی ولی عربی الان نصف یاز ...

چطوری تونستی؟

میشه راهنمایی کنی منم بیفتن رو قلتک؟

چشم درخواست میدم ساعت ۱۰ بهت پیام میدم الان خیلی درسام عقب افتاده فعلا

باشه