2777
2789
عنوان

من خیلی اتفاقا تو زندگیم افتاده

232 بازدید | 4 پست

خیلی دعوا کردم 

خیلی جاها بحث کردم

اختلاف سلیقه عقاید همه مثل هم نیستن که

سرم داد زدن داد زدم

تهمت بهم زدن 

پشت سرم حرف زدن

از زبون من دروغ گفتن

اما میدونی

تو سخت ترین شرایطم صدای قلبمو انقد واضح نشنیده بودم 

هاج و واج حرفای طرفم نشده بودم

ماتم نبرده بود 

یه سری حرفا هست آدم هر چی بش فکر میکنه مغزش بیشتر سوت میکشه 

بعد اینکه طرف بیاد بگه توام فلان کردی بهمان کردی آدم میخواد اسید بخوره پودر بشه

میگه که دانه ی فلفل سیاه و خال مه رویان سیاه

هر دو جان سوزند اما این کجا و آن کجا

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

میفهمم چی میگی

مخصوصا اینکه یه آدم خیلی سطح پایین و درپیت این حرفا رو به آدم بزنه، این خیلی قلب آدمو میسوزونه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
میفهمم چی میگی مخصوصا اینکه یه آدم خیلی سطح پایین و درپیت این حرفا رو به آدم بزنه، این خیلی قلب آدم ...

سطح پایین که تکلیف نداره وای از اونیکه ادعا داره

آقا هستم آقا هستم آقا هستم                           درخواست دوستی ممنوع                               لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊                                    حسین دعای مستجاب مادرم                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح پایین که تکلیف نداره وای از اونیکه ادعا داره

خب آدم سطح بالا که ادعا نداره، حداقل ادعا هم داشته باشه آدم نمیسوزه میگه باو طرف یه چیزی هست 

ولی آدمای سطح پایین که خودشونو جزو آدمیزاد حساب میکنن و شاخ میشن واس آدم این خیلی سوز داره🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب آدم سطح بالا که ادعا نداره، حداقل ادعا هم داشته باشه آدم نمیسوزه میگه باو طرف یه چیزی هست  ...

بله