2777
2789
عنوان

پدر و مادر ها همه ی بچه هاشون رو به یک اندازه دوست دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 41 پست

نه.

پدرم همیشه من رو بیشتر دوست داشت

دست خودشون نیست ، بعضی وقتا یکی توجه بیشتری داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر و یه دختر دارم بهشون فهموندم هر کدوم رفتارش بهتر باشه توجه بیشتر میبینه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

میگفتم نه

تا زمانی ک مادر شدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم به پسر بزرگم توجه بیشتری دارم متاسفانه چون مظلوم تره و خیلی هم تلاش میکنم اینجور نباشم و یه چیز دیگه هم اینکه خیلی روش حساس ترم، کوچیک‌ بود خیلی سرش اذیت شدم و بیمارستان هم بستری شد ، خیلی حساسیت بیشتری خرج میدم براش و میدونم اشتباهه

اگ تعداد بالا باشه دو سه تام ممکنه عزیز تر باشن بعد بین عزیزترام بازم ی عزیزتر تر وجود داره ک ترجیح ...

پس همیشه "یک" نفر وجود داره که از بقیه عزیز تر هست 

و بقیه با میزان های مختلف از اون پایین تر هستن 

آخه توجه بیشتر الزاما به معنی دوست داشتن بیشتر نیست یا شایدم باشه در کل سوالم در مورد اون می ...

من فکر کنم پدر و مادرم هممون رو به یه اندازه دوست دارن ولی توجهشون متفاوته

معمولا به بچه ی ضعیف تر توجهشون بیشتره 

به اونی که از پس خودش برمیاد و قوی تره توجه کمتری دارن چون یجورایی خیالشون راحته

ولی یچیزم هست از اونی که میترسن و بیشتر خط و نشون میکشه هم بیشتر حساب میبرن و توجه دارن و محبت میکنن، چون هم از آبروشون میترسن هم میترسن یوقت کار دستشون نده و زحمت درست نکنه

دیگه اینکه بچه ای که براشون پول خرج میکنه یا پولشون میده هم دو حالت داره یا بهش بی توجهن و حق خودشون میدونن یا همش ازش تعریف میکنن و بالاش میزارن

چقد توضیح دادم😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
من قلبم دو تیکه اس نصفش برای یه دخترم نصفشم برای یه دخترم ولی مامانم نه داداشم و خانمش فقط تو ...

شما هم وقتی سنشون بالا رفت کمتر محلشون بذارید... ببینن که پسر واقعا چقدر تو پیری و وقت نیاز کمکشون میکنه😑

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چرا؟؟؟ میشه دلیلش رو توضیح بدی

به هر حال هر آدمی منحصر به فرده 

رفتار دوتا بچه هم با هم متفاوته ، اونی که بیشتر باب میل والدین رفتار میکنه معمولا بیشتر دوسش دارن

یا خیلی وقتا والد یه جنسیتی رو بیشتر دوست داره 

یا اصلا فرزند کوچیکه یا بزرگه رو بخاطر سنش بیشتر دوست دارن 

کلی دلیل میتونه داشته باشه 

این علاقه هم میتونه تغییر کنه

چیزی که مهمه اینه که توی رفتار با بچه هامون این مسئله رو نشون ندیم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜