2777
2789
عنوان

پدر و مادر ها همه ی بچه هاشون رو به یک اندازه دوست دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 41 پست
من مادرم وسه تاپسراموبه یک اندازه دوست دارم، بقیه مادرارونمیدونم چون عقل ومنطق ودیدگاه همه یکی نیست ...

ببین اگه مثلا بگن بینشون باید یکی رو انتخاب کنی

کیو انتخاب میکنی؟ چطوری انتخاب میکنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم پدر و مادرم هممون رو به یه اندازه دوست دارن ولی توجهشون متفاوته معمولا به بچه ی ضعیف تر ...

قبول داری خیلی وقتا محبت ها و توجه ها واقعا از سر علاقه نیست از سر یه حس نیاز هست

مثلا ته ذهنشون احساس میکنن اون بچه قراره بیشتر به دردشون بخوره

قبول داری خیلی وقتا محبت ها و توجه ها واقعا از سر علاقه نیست از سر یه حس نیاز هست مثلا ته ذهنشون اح ...

اره دیگه توضیحاتی که دادم دلیل پشتش همینه که شما گفتی 

عشق و دوست داشتن همیشه باید بی قید و شرط باشه ولی متاسفانه اینجوری نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به هر حال هر آدمی منحصر به فرده  رفتار دوتا بچه هم با هم متفاوته ، اونی که بیشتر باب میل والدی ...

پس آدما حتی در مورد بچه های خونی خودشون که دیگه نمونه بارز عشق بی قید و شرط هست هم همیشه یک نفر رو بیشتر از بقیه دوست دارن

انگار کلا جا واسه دو نفر در یک زمان نیست 

ولی اینکه ممکنه علاقه تغییر کنه هم خیلی جالبه و هم ترسناکه

وقتی جایگاه بچه ی مورد علاقه ممکنه عوض بشه...

دیگه در مورد سایر آدمای زندگی مون چی بگیم؟😅

پس آدما حتی در مورد بچه های خونی خودشون که دیگه نمونه بارز عشق بی قید و شرط هست هم همیشه یک نفر رو ب ...

دقیقا درسته حرفت 

جالبه که خیلی ها هستن اصلا فرزندشونو دوست هم ندارن 

این دیگه بدتر 

همه جور ادمی پیدا میشه 🥲 من خودم بچه ندارم البته 

تک فرزند هم بودم 

یکم درکش برام سخته چطور میشه دوتا بچه رو دقیقا شبیه هم دوست داشت 

هر کاری کنی ته ذهنت یکیش بیشتر مورد علاقته

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

وقتی بچه که به دنیا میاد تا زمانیکه خوب وبد را تشخیص بده برای همه پدر ومادرها عزیزه ،ولی بعد رفتارهای خود بچه باعث میشه رویه پدر ومادر در موردشون تغییر کنه ،بازهم پاره جگر پدر ومادرن ولی عزیز بودنشون ،وابستگی پدر مادر ،نوع حرمتها همه رو خود بچه مشخص میکنه .

اره دیگه توضیحاتی که دادم دلیل پشتش همینه که شما گفتی  عشق و دوست داشتن همیشه باید بی قید و شر ...

این بی قید وشرط بودن رو باید معنی کرد ،مثلا بچه ای که معتاده ،بی عاطفه هست ،سال به سال با پدر ومادر کاری نداده ،ووجودش فقط ناراحتی برای پدر ومادرش داره رو نمیشه به اندازه کسیکه حسن خلق داره ،حسن شهرت داره ،باعث سرفرازی هست وبه پدر ومادرش محبت داره یکجور دوست داشت .

شما هم وقتی سنشون بالا رفت کمتر محلشون بذارید... ببینن که پسر واقعا چقدر تو پیری و وقت نیاز کمکشون م ...

همین الان قلبم براشون تیکه تیکه اس

داداشم فقط بخاطر پول میخوادشون

مامانمو یه بار دکتر نبرده بعد شوهر من که خیلی هم‌ تو‌ دوران نامزدی اذیتش کردن میبره دکتر(با میل خودش میبره)

دلم ازشون خیلی شکسته اما ته قلبم دوسشون ‌دارم…

همین الان قلبم براشون تیکه تیکه اس داداشم فقط بخاطر پول میخوادشون مامانمو یه بار دکتر نبرده بعد شو ...

چی بگم. امیدوارم پشیمان بشن و به مرور متوجه بشن چقدر دوستشون دارید🌷

کاربری دست ۷ نفره. ❕