الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ویار خاصی ندارم یعنی نسبت به غذایی بد نشدم بوی خاصی اذیتم نمیکنه حالت تهوع خیلی کمی دارم اونم تازه چندروزه...اوایل بارداریم و الان پرتقال و اب پرتقال دلم میخواد...هندونه و خیار دوس دارم..نسبت به اب دوغ خیارم خیلی هوس میکنم...ترش و شور بیشتر دوس دارم اما شیرینم خیلی بدم نمیاد...داخل چشمم یعنی سفیدیه چشمم ابی شده کمی
نابینایی در شب، چراغ به دست و سبو بر دوش، بر راهی میرفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمیبینی چراغ به چه کارت میآید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند
ویار خاصی ندارم یعنی نسبت به غذایی بد نشدم بوی خاصی اذیتم نمیکنه حالت تهوع خیلی کمی دارم اونم تازه چ ...
نمیدونم ویار سردیجات میگن بیشتر برا پسره، منم ترش و شور دلم میخواست فقط اوایل، الان بهترم، از شیرینی هم متنفر شدم قبلا عاشقش بودم، دوغ و ماست هم زیاد میخورم، طالبی و موز هم عاشقش شدم زیاد میخورم، ولی سه ماه اول کلن حالم بد بود نمیتونستم چیزی بخورم کلن بیحال بودم و ضعف داشتم الان یکم بهترم خداروشکر، تقریبا ویارامون یکیه خدا میدونه جنسیت بچه هامون چیه😁
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏