2777
2789
عنوان

کیا آزمایش ژنتیک قبل بارداری دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2569 بازدید | 50 پست
عزیزم من همون موقع که سقط میکردم رفتم دکتر ، مشاوره ژنتیک گفت شما چون مشکل ژنتیکی و زمینه ای ندارید ...

خیلی براتون خوشحال شدم خدارو هزار مرتبه شکر که بچه سالمه و همه چیز خوب پیش میره. تورو خدا هر موقع یادتون افتاد منم دعا کنید واقعا محتاجم به دعا. به اون کوچولو تو شکمت بسپار بچه منم سالم بفرسته بیاد🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی براتون خوشحال شدم خدارو هزار مرتبه شکر که بچه سالمه و همه چیز خوب پیش میره. تورو خدا هر موقع یا ...

ممنون عزیزم 

اره خدارو شکر همه چی خوبه 

بعد ۲ سال گریه و زاری....خدا جبران کرد همشو ... 

ایشالا که به شما هم ی نی نی سالم بده 

چشم عزیزم حتما حتماااا

دعاتون میکنم 

وای یا خدا  مجوز سقط که نمیدادن چجوری سقط کردی؟؟ ببخشید میپرسم بصورت طبیعی سخت بود بزرگ بود؟& ...

دکتر آشنا بود غیر قانونی شد. سخت نبود فقط مردم و زنده شدم. ببخشید که نمیتونم زیاد وارد جزئیات شم ، یادآوریش برام خیلی سخته

الان حال بچتون خوبه خدارو شکر؟

آره خوبه خداروشکر. برای این بیماریش خفیفه .اگه شدید بود باید چندماه یبار خون تزریق میکرد بخاطر همین نگران بچه دومم.چون نوع بیماری ارثی هم از نوع غالبا  ۵۰ درصد احتمال داره بچه دومم مبتلا باشه

دکتر آشنا بود غیر قانونی شد. سخت نبود فقط مردم و زنده شدم. ببخشید که نمیتونم زیاد وارد جزئیات شم ، ی ...

اخی عزیزم می‌دونم درد روحیش بدتر همه چیزه 

ببخشید پرسیدم 

آره خوبه خداروشکر. برای این بیماریش خفیفه .اگه شدید بود باید چندماه یبار خون تزریق میکرد بخاطر همین ...

خدارو شکر ایشالا بچه بعدی صحیح و سالم به دنیا میاد. خدا یه دری به رومون باز میکنه من مطعنم

خدارو شکر ایشالا بچه بعدی صحیح و سالم به دنیا میاد. خدا یه دری به رومون باز میکنه من مطعنم

من که خیلی توو فکرم متخصص ژنتیکم دسترسی ندارم آنلاین با یکیشون صحبت کردم اطلاعاتش خیلی ناقص بود نتونستم به حرفاش اعتماد کنم .

آره خوبه خداروشکر. برای این بیماریش خفیفه .اگه شدید بود باید چندماه یبار خون تزریق میکرد بخاطر همین ...

کار شما خیلی راحت تره ، فقط از بچه آزمایش میگیرن‌ژن معیوب پیدا میکنن. بعد با کاشت چند تا جنین هر کدوم که سالم بود و اون مشکل نداشت انتقال میدن براتون.

فقط هزینه نمیدونم چقدر میشه

کار شما خیلی راحت تره ، فقط از بچه آزمایش میگیرن‌ژن معیوب پیدا میکنن. بعد با کاشت چند تا جنین هر کدو ...

همون آزمایشی که از بچه بگیرن و ژن معیوب پیدا بشه رو درگیرشم که چه آزمایشیه. چون مشاور ژنتیک گفت آزمایش هول اگزوم یعنی کلی لازمه که ۲۰ ملیون هزینشه

عزیزم هم ۱۲ هم ۱۸ باید شما غربالگری انجام بدید اما nipt بخاطر هزینه اش پیشنهاد نمی‌دن  من بارد ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی 

چرا نی نیت مشکل داشت؟فامیلی ازدواج کردین؟

یعنی منم به دکترم بگم برام بنویسه؟

ممنون عزیزم وقت گذاشتی  چرا نی نیت مشکل داشت؟فامیلی ازدواج کردین؟ یعنی منم به دکترم بگم برام ...

خواهش میکنم عزیزم

هنوز مشخص نیست علتش چی بوده گفتن خیلی خیلی نادر هست 

از هر ۱۰۰۰ تا خانم باردار یکیش اینجوری میشه 

نه مشکل زمینه ای نه ژنتیکی نه فامیل هستیم نه سنمون بالاست 

خودم حدس میزنم بخاطر واکسن کرونا بود که زدم چون همون حدودای بارداریم بود زدم ....وگرنه علت دیگه ای نمیتونه داشته باشه

خواهش میکنم عزیزم هنوز مشخص نیست علتش چی بوده گفتن خیلی خیلی نادر هست  از هر ۱۰۰۰ تا خانم بار ...

چه روزای سختی گذروندی عزیزم 

ان شالله این یکی سالم باشه برات 

این آزمایشی که دادی فقط خون بود؟

بگم دکترم برام بنویسه 

چه روزای سختی گذروندی عزیزم  ان شالله این یکی سالم باشه برات  این آزمایشی که دادی فقط خو ...

اره خیلی سختی کشیدم خیلی هااااا

انشاالله

مرسی عزیزم

اره فقط ی آزمایش خون ساده هست