2777
2789
عنوان

کیا آزمایش ژنتیک قبل بارداری دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2574 بازدید | 50 پست
آزمانش کلی دادی ؟اصلن ژنتیک آزمایش جزعی ام داره مثلن برای یه بیماری خاص فقط آزمایش بدی و ژن معیوب پی ...

بله هول اگزوم دادم که ببینم با همسرم ژن معیوب مشترک چند تا داریم که یه دونه داریم بچه اولم مشکل داشت و منم این ازمایش رو دادم 

شما هم بهتره از متخصص مشورت کنید خودشون  بهتر میدون کدوم ازمتیش رو برای شما ببنویسن

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
بله هول اگزوم دادم که ببینم با همسرم ژن معیوب مشترک چند تا داریم که یه دونه داریم بچه اولم مشکل داشت ...

ممنون عزیزم 

مشاور به منم گفت هول اگزوم. همین هول اگزوم فک کنم ۲۰ ملیونه. گفتم بیشتر تحقیق کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم  مشاور به منم گفت هول اگزوم. همین هول اگزوم فک کنم ۲۰ ملیونه. گفتم بیشتر تحقیق کنم

نه ما دولتی دادم خودم تنهایی ۱۴ملیون شد

💕اگه خدا بخواد خرداد میام خبر سالم بودن نی نی مو میگم   میخوام cvsبشم برای نی نیم دعا کنید سالم باشه  🤍🌱
نه ما دولتی دادم خودم تنهایی ۱۴ملیون شد

ممنون از راهنماییت عزیزم 

ما بیمه تامین اجتماعی داریم تکمیلی ام داریم.تحت چه شرایطی بیمه این آزمایشو قبول میکنه ؟۲۰ خیلی  سنگینه برامون 

ممنون از راهنماییت عزیزم  ما بیمه تامین اجتماعی داریم تکمیلی ام داریم.تحت چه شرایطی بیمه این آ ...

نمیدونم از ازمایگاه ها تماس بگیرید بپرسید شاید خیلی ها با این بیمه ها کار کنن  و کمتر براتون دربیاد