2777
2789
عنوان

خانم متاهلی که خوندوپزشکی آورد|قابل توجه کنکوری ها📍+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5806 بازدید | 209 پست
عزیزم بخاطر بهم خوردن تعادل هورمونیتون هست خودتون رو تقویت کنید و به نطرم بذارید نی نی جان سالم به ...

آخه الان نزدیک امتحاناتمه 

چ کار کنم با انگیزه بشم ماه هشتم بارداری ام 

آخه الان نزدیک امتحاناتمه  چ کار کنم با انگیزه بشم ماه هشتم بارداری ام

سطح هورمون شما یه تایم درروز بالاتره

بسته به بدنتون داره

همون تایم مطالعه کنید

و  سعی کنید مواد مغذی بخورید پیاده روی شبانه هم فراموش نشه

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم🤍شما پایه خوبی دارید چیزی که ۹۰ درصد ندارن چرا نگرانید؟ شرایط نهایی امسال برای همه یکسال بو ...

من امسال یازدهم و همه امیدم ب دوازدهم و کنکوره امسال سی درصد بود ک نهایت ۱۵ درصدش بگیرم💔 خیلی خستم نمیدونم چطور درس بخونم هیچ کششی ندارم

من امسال یازدهم و همه امیدم ب دوازدهم و کنکوره امسال سی درصد بود ک نهایت ۱۵ درصدش بگیرم💔 خیلی خستم ...

عزیزم این حجم از ناامیدی برای چی؟ شما تابستون دهم یازدهم و از مهر دوازدهم رو ببند یکسال زمانه من بهت قول رتبه زیر هزار و دو هزارمیدم

برای شما قابل باور نیست! دلیل نمیشه نباشه! من تو این تایپک تایپک بعدم و توی خصوصی همه ی بچهارو رایگ ...

ببخشید میشه توضیح بدین کسی که زمانی برای درس خوندن نداره، چطور می‌تونه درصداش رو ۱۰۰ بزنه؟؟

یا بهش وحی شده؟ یا معجزه شده 

من منکر تلاش و هوش و استعداد آدما نیستم.

هر آدمی می‌تونه با تلاش خودش کنکورش رو خوب بده ولی مستلزم تلاشع، دیگ همه می‌دونن بدون وقت گذاشتن و بدون تلاش نمیشه موفق شد تو کنکور سراسری.

شما متوجه منظور من نشدید من میگم قبولی در کنکور مستلزم تلاش و وقت گذاشتنه،وگرنه بدون وقت گذاشتن و تلاش ن‌شما و ت هیچ کس دیگری نمیتونه معجزه کنه.

ببخشید میشه توضیح بدین کسی که زمانی برای درس خوندن نداره، چطور می‌تونه درصداش رو ۱۰۰ بزنه؟؟ یا بهش ...

مدیریت زمان برای چه وقت هایی هست؟

خانومی که مادرشدن باید قید همه چیز بزنن؟

هزاران فارغ التحصیل هرسال میخونن پزشکب قبول میشن درصورتی که هم مادرن هم شاغل

اقای رحمانی کولبری هم میکردند

خرج خانواده هم میدادند

تو بی امکاناتی مطلق و روستاهم درس میخوندند

مدیریت زمان برای چیه؟

من چندهفته پیش بالاترهم توضیح دادم

این خانم در زمینه هایی بسیار قوی بودند از قبل

همونا تقویت شد

و زمینهایی که نبودند گلچین شده تقویت کردیم

بجای بهانه اوردن و گفتن نمیشه!این خانم از خوابش میزد

از تفریحش میزد

زمانی که کل خونه خواب بودن میخوند

همسرشون همکاری بسیار زیادی در گرفتن فرزندشون داشتن!

همین تایمی که بچها اتلاف میکنن تو نت و حرف زدن! ایشون میذاشت یک دوساعت ناهار و شام همزمان میپخت و به اهل خونه رسیدگی میکرد

نه زمان کمه نه چیزی!

ادما خودشون خودشونو قبول ندارن

یا راحت طلب شدن

هرکس طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

سلام و وقت بخیر، یه سوال دیگه داشتم، برای من که باید ایجاد سابقه کنم و خرداد ۱۴۰۴ همزمان تمام دروس یازدهم و دوازدهم رو بگذرونم، لازمه از قبل مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم و دی ماه آزمون بدم برای گرفتن نمره مستمر، یا امتحان پایانی از بیست نمره حساب میشه برای هر درس و همون اردیبهشت ثبت نام کنم کفایت می‌کنه

سپاس از پاسخدهی شما بزرگوار

سلام و وقت بخیر، یه سوال دیگه داشتم، برای من که باید ایجاد سابقه کنم و خرداد ۱۴۰۴ همزمان تمام دروس ی ...

سلام عزیزم

خیر همون پایانی برای شما کافیست فقط نمرات نهایی در کنکور تاثیر دارن و از ۲۰ حساب میشن

من دوستامو ( در اصل همکلاسیتمو میبینم حالم بد میشه هم رفتارای ناشایست سمی هم دارن) بعد یه اکیپ دارن یکیشونداداشون دکتره روش درس خندنو بهدهمه گفت به من نگفت من خودم تلاش کردگ همسطح اونا بودم روش خوندنم تازهدیاد گرفتم هیچیم به من نمی گفتن حتی اگه خودم میپرسیدم بع همه میگفت مشاورش کیه کتاباش چیخ ولی من نه ولی نبت فارسی و عربی میشد ه مامانم و بابام معلمشبودن  میچسبید بهم

همشیه میگم اگه اونا قبول شن من نشم چی

از اونطرف دحتر داییمه که من هفتم رفتم تیزهوشان ایشون تازه قبول شد منطقه ما هم نیورد میارسم قول نشم تا اخر همر اونا هم منو میخره کنن

میشه در خاست دوستیمو قبول کنید من ی سوال دارم از شما

بفرمایید عزیزم

میشه هزینه مشاورتون رو لطف کنید بگید؟

سلام عزیزم شخصی خدمتتون ارسال میکنم