2777
2789
عنوان

خانم متاهلی که خوندوپزشکی آورد|قابل توجه کنکوری ها📍+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 5746 بازدید | 207 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم این حجم از ناامیدی برای چی؟ شما تابستون دهم یازدهم و از مهر دوازدهم رو ببند یکسال زمانه من بهت ...

سلام عزیزم ببخشید وقتتون رو میگیرم مپ پسرم امسال دهم تجربی وانشااله هدفش اینه که یه رتبه خوب کسب کنه از اول شهریور هم شروع به خوندن کرده ما شهرستانیم وخوب متاسفانه معلما تو شهرستان ضعیفن ومن میخوام برای پسرم کلاسهای انلاین بگیرم ولی نمیدونم برایردروس تخصصبش از کدومداساتید کلاسربگیرم البته خواستم با موسسه کارنامه خرد کلاسهایرانلاین بگیرم ولی خوب هزینش خیلی سنگین ولی خوب اگه مطمین بشم که خیلیرخوب تدریس میکنند یعنی طوری که پسرم سطحش بره بالا ونهایی هاش رو عالی بده وپایش قوی بشه برای هزیمش کاریی میکنم ولی راستش مطمین نیستم کهدبه این هزینه بالا بتونم نتیجه بگیرم میشه شما راهنمایی کنید یعنی اموزشهای این موسسه خوب هست یا اینکه موسسات دیگه که هم کیفیت اموزشش خوب باشه وهم هزینه کمتر دریافت کنند ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر من چطور میتونم برای مشاوره کنکور باهاتون ارتباط بگیرم؟

سلام لطفا شخصی پیام بدید ایدی و شماره تقدیمتون شه

هرآنچه‌دارم‌ازلطف‌خداست🌱🌸درخواست‌دوستی‌عزیزان‌کنکوری‌بلامانع‌است😊🙏

سلام 

خسته نباشین

ببخشید از همون فروردین که شروع کردن نهایی ها هم تو ساعت مطالعه شون بود؟ 

یا فقط کنکوری میخوندن؟ حذفیات داشتن؟

و اینکه رنج نمرات دروس تخصصی شون چند بود؟

اردیبهشت هم کنکور دادن؟ اگه آره چقد درصداشون با تیر تفاوت داشت؟

ممنون میشم جواب بدین🤍

اکانت بسته شد❌

سلام عزیزم شما مشاوره قبول میکیند؟

سلام عزیزم

بله تلگرام مسیج بدید یا همینجا شخصی مسیج بدید

آفرین به ارادش 

فقط اینکه ایشون احیانا سهمیه نداشتن؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

آفرین به ارادش فقط اینکه ایشون احیانا سهمیه نداشتن؟

سلام عزیزم،هرکس اگر جایی سهمیه داشته باشه قطعا ذکرمیکنم

چون خودم بشدت مخالف سهمیه ها به این صورت هستم...بی عدالتی مطلق هست..بهتره کمک به این عزیزان در زمینه آموزش قبل از کنکور باشه نه این شکل؛اما چه میشه کرد