2777
2789

اره کم سن تر نشون میده سنتو

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بگه چطوری سینه بزرگ کنیم؟ با روغن یا خوردنی چیزی؟

شنیدم روغن خراطین خوبه

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛

پروتزکن

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
اگر پولشو داری و طاقتشو پروتز کن ، به ژنتیکتم نگا کن ببین بعداز ازدواجو بچه چجور میشی ،یوقت میبینی ب ...

نه پولش و ندارم و اینکارا کنم خانوادم من و میکشن پس بیخیال میشم😂

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

لیفت سینه یکی از بهترین جراحی هایی هست که من انجام دادم و به شدت از نتیجه راضیم حتما برای انجام این کار به پزشکی مراجعه کن که از اعضای انجمن جراحان پلاستیک باشه چون بهترین پزشکان در این انجمن عضو هستن