2777
2789
عنوان

اخلاق زشت داداشم

2505 بازدید | 75 پست

امروز واسه عید قرار بود بریم باغ بابام اینا.کلی مرغ بابام خریده بودم.از صبح داشتم مرغا رو میشستم و توی مواد خوابوندم.بعدشم سیخ زدم و برنجم پختم.مامانم هر چی به داداشام زنگ زد زودتر بیاین حداقل سیخا رو بکشین و آتیش بپا کنین تا وقت غذا خوردن پیداشون نشد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
باغ خالم اینا هم نزدیکه باغ ماست.نزدیک ناهار دیدم دختر خاله هام اومدن.منم رفتم دیدنشون.اونا خیلی محبت کردن بهم.البته منم همین طورم.خلاصه مامانم وقت سفره کشیدن گفت یک ظرف جا کنم ببر براشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشام تا دیدن میخوام یک ظرف ببرم پیش دختر خاله هام.کلی غر غر کردن.دختر خالم هم حاملس.گفتم زشته بو شنیده.حالا منو مامانم کلی ناراحت شدیم.مامانم میگه از مال خودمم نباید جرات داشته باشم به کسی چیزی بدم

عروستون فک کنم یکی از نی نی سایتی ها بود که دیشب داشت برنامه میریخت دیر بره خونه مادرشوهر😉😉😉

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
داداشام تا دیدن میخوام یک ظرف ببرم پیش دختر خاله هام.کلی غر غر کردن.دختر خالم هم حاملس.گفتم زشته بو ...

چه زشت😔خوب کاری کردی بردی واسش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
داداشام تا دیدن میخوام یک ظرف ببرم پیش دختر خاله هام.کلی غر غر کردن.دختر خالم هم حاملس.گفتم زشته بو ...

حرف مادرتون خیلی قشنگه

از مال خودمم نمی تونم ببخشم؟

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍