2777
2789
عنوان

اخلاق زشت داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروستون فک کنم یکی از نی نی سایتی ها بود که دیشب داشت برنامه میریخت دیر بره خونه مادرشوهر😉😉😉

خخخخخخخخ 

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حرف مادرتون خیلی قشنگه از مال خودمم نمی تونم ببخشم؟

اخه غذا زیاد بود واقعا.بعدشم خوب دختر خالم حامله بود.گفتم بالاخره یک ظرف ببرم واسش.داداشام خیلی خسیسن

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
وای من چرا اینقد دلم خواست😐😐😐چقد شیکمو شدم😢

نکنه بارداری ؟؟؟؟

یا حضرت ابوالفضل...به خدا بگو چیزایی که میخوام ...جیگر گوشه ی بابا...به سلامت بیا بغلم بشو همدم تنهایی بابا مامان ...بابا چشم انتظارته عزیزه دلکم...پسری یا دختر ...اگه پسر باشی میشی رفیق شفیق تنهایی بابا ...اگه دختری میشی همدم من ...خدایا سالم باشه ،صالح باشه ،هر چی باشه ...نذر امام رضا میکنم که به سلامت بیاد به آغوشم...همین،ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

واااای حامله بود گناه داشت کاش میبردی 

میگفتی از سهم خودمونه

شما انقدر بخورین بترکین  

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اخه غذا زیاد بود واقعا.بعدشم خوب دختر خالم حامله بود.گفتم بالاخره یک ظرف ببرم واسش.داداشام خیلی خسیس ...

نباید اصلا اهمیت میدادین

من بودم به جای یکی دوتا میبردم

مردم غریبه ببینن یکی حامله اس از خوراکی هاشون میدن بهش چه برسه به اشنا

به خدا ما یه بار شمال بودیم یکی از  همراهامون باردار بود الاچیق بغلی که اصلا نمیشناختیمشون اومدن یه سیخ کباب دادن به این خانوم  

چقد زشت شد جلو دختر خالت😐

اره واقعا.اخه دختر خاله هامم کلی محبت میکنن بهم.شوهرش بلیط کنسرت گرفت پولشو نگرفت.کلی میان دنبالم میریم مثلا تفریح.برام وام درست کرد

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
اره واقعا.اخه دختر خاله هامم کلی محبت میکنن بهم.شوهرش بلیط کنسرت گرفت پولشو نگرفت.کلی میان دنبالم می ...

من بودم کل قابلمه رو میبردم😠😳😳😳😳

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”