الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش خودت همش میخوردی لااقل تخت تا صبح میخوابیدی هیچی نمیفهمیدی🥲یکم بچه رو بده بهش نگه داره تو استرا ...
بخدا وقت نمیمونه بچم داره دندون درمیاره بیتابه همش ت بغلمه گاهی حالت تهوع میگیرم از حمل وزنش فک کن از 7 صبح تا 2 همش تو بغلمه یا با آغوشی یا بدونش بعد نیم ساعت میخوابه بازم بیدار میشه میگیرم بغلم
Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
این کارا کلا یه جوری من یه بار یه دارویی ریختم تو شربت شوهرم به غلط کردن افتادم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
بخدا وقت نمیمونه بچم داره دندون درمیاره بیتابه همش ت بغلمه گاهی حالت تهوع میگیرم از حمل وزنش فک کن ا ...
میگم که دو ساعت بسپر دست شوهرت
مامانت کمکت نیست؟
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤