2777
2789
عنوان

چن سوال شرعی دارم میشه راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 52 پست
غسل واجب چی

عزیزم بدن تو باید غسل بدی نه لباساتو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم اما من یه ساعت هم فقط جایی برم و شال سرم باشه اونم میشورم لباس یه هفته که اره باید شسته بشه

نه نمی خواد بشوری از امروز تصمیم بگیر نشوری 

همون خدایی که بهت گفته نجس و پاکی هست اسراف رو هم گفته اصلا بی خیالش شو

نمیشه که مثلن یه بار پالتو پوشیدم پریودی بشورم خسته شدم

خوب پایان چیه چرا میشوری به خدا خدا سخت گیر نیست این قدر فقط اون قسمت که با خون در ارتباط هست نجس هست که حتی ممکنه به لباس زیرا هم نرسه و فقط رو پد بمونه 

چیزی نجس میشه که در تماس با نجاست باشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

نمیشه که مثلن یه بار پالتو پوشیدم پریودی بشورم خسته شدم

عزیزم ببین سودای بدنت بشدت بالاست 

نوره زرنیخ از عطاری بگیر رقیق درست کن 1 دقه بزن به پاهات از کف پات تا بالای زانو بزار 1 دقه بمونه بعد بشور بعد یه شب تا صبح از کف پا تا زانو تو حنا بزار روی پاتو حنا نکن بعد دورش پلاستیک بکش صبح بشور ممکنه بعدش میری دستشویی دستشویی ت رنگش سیاه یا تیره بشه طبیعیه اگه رنگش تیره یا کدر بشه ینی سودای اضافی بدنت داره خارج میشه هرچی تیره تر ینی سودای بیشتری داره خارج میشه بعد کم کم خودش خوب میشه 

بنظرم حتما بعدش برو پیش یه طب سنتی کاربلد یا طب سوزنی با اینا میتونی خودتو درمان کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خودمم از شستن خسته شدم به خدا

سخت نگیر خدا اینارو گذاشته واسه اینکه نجاست به مه جا نره نه اینکه زندگیم به خودت تلخ کنی

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم