من وسواس دارم هم فکری هم شست و شو وقتی پریود میشم حتی اگه شال رو دو دقیقه سرم کنم میشورم یا وقتی غسل واجب دارم حتی یه جوراب هم بپوشم میشورم دیگه خسته شدم به نظرتون واجبه تو پریودی یا وقتی غسل داریم هر چی پوشیدیم بشوریم خسته شدم از لباس شستن اخه نمیشه که اینطوری همه لباسا زود خراب میشه میخواستم ببینم همه میشورن واجبه یا واجب نیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالت خوبه؟ اینطوری که باید کل زندگی رو بشوری خود آدم که نجس نیست اون ترشحات و خون هست که نجسه اگه جایی خونی شد یا مثلا عرق کردی پات نجسه احساس کردی به شلوارت سرایت کرد باید بشوری این کارا چیه آخه
منم میشورم حس بدی دارم به نظرم شال ولباس بیرون رو یک هفته بپوشیم باید بشوریم دیگه حالا پریود هم باشیم حتی بعدش رو بالشتی و ملحفه تختم میشورم با اینکه همیشه رعایت بهداشت و نجس پاکی رو دارم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
به خدا دست خودم نیس خودمم خسته شدم نشورم حس میکنم کثیفه
خب این دیگه وسواسه راه مقابله با وسواس هم فقط و فقط بی محلیه نباید به حست بها بدی کثیفه بگو فدای سرم قشنگ تا کن بذار کشو کم کم حس میکنی کل زندگیت کثیفه بیخیال میشی