2777
2789
عنوان

چن سوال شرعی دارم میشه راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 52 پست
منم میشورم حس بدی دارم به نظرم شال ولباس بیرون رو یک هفته بپوشیم باید بشوریم دیگه حالا پریود هم باشی ...

بنده خدا وسواس داره به اشتباه نندازینش بحث تمیز و کثیفی نیست

من خودم اصلا یه هفته صبر نمی کنم تا برم حموم حداقل یه روز در میون میرم اما تا خون آلوده به لباست نخوره نجس نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا وسواس داره به اشتباه نندازینش بحث تمیز و کثیفی نیست من خودم اصلا یه هفته صبر نمی کنم تا بر ...

منم میرم حتی وقتی پریودم یک روز در میون حموم هستم

میگه که نمی خواد عرقت نجس نیست تنت نجس نیست اگه خون به پالتوت خورد بشور اگه نه، نمی خواد 

خون که نمیخوره چون روی ش رت ی که نوار بهداشتی گذاشتم یه ش ر ت مردانه میپوشم بعد شلوار تا کثیف نشه اما باز میشورم 

بنده خدا وسواس داره به اشتباه نندازینش بحث تمیز و کثیفی نیست من خودم اصلا یه هفته صبر نمی کنم تا بر ...

نگفتم نجس یا تمیز گفتم منم که وسواس نیستم بعد پریودی هرچی پوشیدم رو میشورم و این طبیعیه اگه کسی نشوره عجیبه 

خب اینجوری باید قالی و .....که روش پا بذاریمو هم بشوریم که🙁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نگفتم نجس یا تمیز گفتم منم که وسواس نیستم بعد پریودی هرچی پوشیدم رو میشورم و این طبیعیه اگه کسی نشور ...

میدونم اما من یه ساعت هم فقط جایی برم و شال سرم باشه اونم میشورم لباس یه هفته که اره باید شسته بشه

مانتو نمیشوری؟ من هرروز یه مانتو میپوشم و میشورم

نه بابا اونحوری که عمر لباسا کوتاه میشه اگه عرق بگیره فقط میشورم

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌