2777
2789

واقعا وضعیت خیلی بدی دارم فشار و ایترس این روزام بالاس ۱۰ خرداد کنکور ارشد دارم تو خونه واقعا شرایط مساعدی ندارم هم ادم حواسش پرت میشه هم مهمون میاد هم مثلا مامانم بخواد تلفن حرف بزنه حواسم پرت میشه یا الان داداشم داره اهنگ گوش میده میره رو مخ ولی خانوادم قبول نمیکنن بخاطر اینکه اولا از خونمون دوره دومن میگن قبلا تو دبیرستانت رفتی کتابخونه و نتیجش گند شد . شما راهی دارین برای الانم تو خونه درس بخونم تاثیر این متغییرهای مزاحم کمتر بشه؟این روزا خیلیم خیالپردازی میکنم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

عوض شدن محیط هم خودش دردسره سعی کن با شرایط بسازی

چجوری 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اتاق برو درو ببند هدفون هم بزار با آهنگ ملایم بی کلام اگه حواستو پرت نمیکنه ( هدفون بیشتر برای اینکه صدای بقیه نرسه بت ) دوستای من سال کنکور برای اینکه هی تو یه مکان نباشن تو پارکینگ و حیاطم درس میخوندن

اصالت لر 🌬

آره صدتا راه دارم

گوش گیر حالت پنبه ای هست بخر بزار گوشت

خودم تجربه شو داشتم بعد یه دستگاه هست میزارن اتاق صدا رو دفع می کنه اونو اینستا دیدم اسمش بلد نیستم حقیقتا

علاوه بر اون یه چیزی میزننن به بیرون در 

شما هم میتونید اونم صدا رو دفع می کنه

هنذفری بزاری اهنگ ملایم بزاری تمرکزتو بهم میریزه؟

ن اتفاقا تابستون اینجوری میخوندم خیلی خوب بود ولی میدونی الان خیلی خیالپردازی میکنم چندان تاثیری نداره

آره صدتا راه دارم گوش گیر حالت پنبه ای هست بخر بزار گوشت خودم تجربه شو داشتم بعد یه دستگاه هست ...

گوشگیرو هدفون خوبه اونو انجام میدم مرسی بچع ها

میشه جواب منو بدین 

من چند تا امتحان رو نتونستم برم بدم سال دوازدهم 

بعد الان تو بزرگسالان ثبت نام کردم برای امتحان 

میتونم به جای امتحان پول بدم تا بهم نمره بدن 

اگه آره میشه راهنماییم کنین واقعا نیاز دارم به جوابش

ن اتفاقا تابستون اینجوری میخوندم خیلی خوب بود ولی میدونی الان خیلی خیالپردازی میکنم چندان تاثیری ندا ...

خب دیگه 

پس الان فقط میمونه خیالپردازی هات 

بشین چهارتا ویدیو و پادکست انگیزی گوش کن

فکر کن خودت قراره اینده تو بسازی یه ماه دیگه تلاش کنی نتایج همشو میگیری نزار واسه ی این یه ماه از رقیبات عقب بیوفتی

بعدشم هر وقت فکر و خیال اومد توی سرت بنویسشون من امتحان کردم باعث میشه انگار مغزت خالی بشه کمتز توی ذهنت میچرخه

میشه جواب منو بدین  من چند تا امتحان رو نتونستم برم بدم سال دوازدهم  بعد الان تو بزرگسال ...

حقیقتا من اطلاعی ندارم از خودشون بپرسید 

خب دیگه  پس الان فقط میمونه خیالپردازی هات  بشین چهارتا ویدیو و پادکست انگیزی گوش کن فک ...

چه خوب عزیزم مرسی مرسی مرسی همین حرفاتم بهم انگیزه داد الان میرم یکی دوتا ویدیو انگیزشی میبینم حالمو جا میارم میشینم پای درسم امروز فقط گریه کردم

چه خوب عزیزم مرسی مرسی مرسی همین حرفاتم بهم انگیزه داد الان میرم یکی دوتا ویدیو انگیزشی میبینم حالمو ...

الهی شکر

هیچ اشکال نداره مطِن باش همین گریت باعث میشه اروم بشی اصن از این یه فرصت استفادقوی تر ادامه بدی مطمئن باش تو توانایی شو داری 

خوش حال شدم باهات اشنا شدم 💖