2777
2789

احتمال اول تنبلی تخمدانه. چطور در طول 6 ماه یه دکتر نرفته😐

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه همچین چیزی توی دخترا یا نه بدنش مشکل داره ضعیفه ؟

نه اصلا عادی نیست و مشکل داره باید بره دکتر

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
چمدونم خودش گفت بدنش مشکل داره اینجوریه اینجور که اینجا گفتن پس خیلی اوضاعش بده 

شاید همینجوری یچی گفتع اصلن نداریم همچی چیزی

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻

احتمال زیاد دچار کم کاری تیرویید یا دچار تنبلی تخمدان  هستن که هر دوتا بیماری در دخترا وخانمها رایجه باید برن دکتر سونوبدن وتحت درمان باشن 

مشکلشون حل میشه کاملا قابل درمان هست

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
شاید همینجوری یچی گفتع اصلن نداریم همچی چیزی

چرا نداریم؟؟ تنبلی تخمدان درمان نشده وکم کاری تیروئید درمان نشده میتونه باعث این مشکل بشه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
چرا نداریم؟؟ تنبلی تخمدان درمان نشده وکم کاری تیروئید درمان نشده میتونه باعث این مشکل بشه

منظورم این بود ک 5.6ماه نداریم 

اونی ک خیلیم وضعیتش بد باشه انقد طول نمیکشه مگع اینکه مشکل حادتری داشته باشع 

بگفتا دل ز مهرش کی کنی پاک   بگفتا آنگه ک باشم خفتع در خاک ❤👫🏻