4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26770 عنوان خیلی میترسم همش کابوس میبینم 85 بازدید | 9 پست خسته شدم اینقد باخوابای بدبیدارشدم، فامیل شوهرمو کشتن ازاونروز همش میترسم وخواب بدمیبینم بدنم سنگینه چکارکنم،همه زندگیم تاریک شده دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔 1403/02/15 | 05:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6944 چراکشتن؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26770 چراکشتن؟! دعواطایفه ای دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
sanamsabet عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 2686 مگه فیلمه😯 فامیل کشتن؟ چرا کشتن؟ طبیعیه حالا حالا ها درست نشی سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6944 دعواطایفه ای چه بدکابوست بخاطرچیه؟!منظورم استرس وترس چی داری بیشتر؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26770 مگه فیلمه😯 فامیل کشتن؟ چرا کشتن؟ طبیعیه حالا حالا ها درست نشی چه کنم خواهر بااینکه ندیدم همش دعوا وچهره پسره میاد جلوچشمم ازتاریکی میترسم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26770 چه بد کابوست بخاطرچیه؟! منظورم استرس وترس چی داری بیشتر؟! همش دعوا وکشتن ادمارو توخواب میبینم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6944 همش دعوا وکشتن ادمارو توخواب میبینم صدقه زیادبدهنمازهات روهم بخون۴ساعت قبل خواب شام بخورمحل خوبت نزدیک دستشویی،دراتاق،گوشه دیواروجای نجس نباشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6944 صدقه زیادبده نمازهات روهم بخون ۴ساعت قبل خواب شام بخور محل خوبت نزدیک دستشویی،دراتاق،گوشه دیوا ... محل خوابت.... مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
4404aylin مدیر استارتر عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 26770 صدقه زیادبده نمازهات روهم بخون ۴ساعت قبل خواب شام بخور محل خوبت نزدیک دستشویی،دراتاق،گوشه دیوا ... خیلی ممنون گلم دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔