2777
2789

توروخدا جواب بدین

من کلا کفش اورجینال میپوشم اینارم از المان برام اوردن کلا برام نزدیک ۶ تومن تموم شد

الان بدون جوراب پوشیدم رفتم نیم ساعت پیاده روی پشت پام زخم کرد دقیقا اولین باری بود که جوراب پام نمیکردم ایا طبیعیه؟ 😭😭😭

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لاکچری جونم طبیعیه . اخه کی کتونی بدون جوراب میپوشه .چندشم شد .جوراب بپوش خواهرم

ببین حالا نخواستم زیاد توضیح بدم

من جوراب پام بود اما از این کالجی ها که از پا در میاد تو کتونی

دیگ درومد حال نداشتم بپوشمش

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

کفش بدون جوراب نباید بپوشید 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

اره عزیزم به خاطر اینه که جوراب نپوشیدی

ولی جدا پولدارا اینجوری پولشون رو خرج میکنن؟ 

حیف پول واقعا 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

اورجینال از آلمان آوردن ۶تومن کم نیست؟حتما برند مناسبی نبوده یا درجه دو بوده ایندفعه با جوراب بپوش ب ...

نه چون دوستم برام فرستاد ارزون دراومد از نمایندگی ها تو ایران پرسیدم میشد ۴ تومن 

برند رنو

خودم رو خیلی دوست دارم🌼

عزیزم حتما جوراب بپوش ولی من کفش ۳۶۱ میخرم هیچ وقت پامو زخم نکرده. ببین شاید یه سایز کوچیک خریدی

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی